De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de juwelenspecial? Lees mee.

Mode

Van country-chic en faux fur tot lange jassen en winters roze; je vindt maar liefst 8 pagina’s met inspiratie voor knusse avonden op de bank en middagen uitwaaien op het strand. En dat is nog niet alles, want in de fashion shoot vind je juwelen en mode van de grote modehuizen. En werden er op een stormachtig strand herfstlooks geschoten met wapperende wollen rokken, leren jassen, oversized lammy's en veterlaarzen. Tot slot deelt Lonneke Nooteboom haar hebberigmakende favorieten.

Interviews

Mirella was helemaal klaar met de vrouwen; het laatste waar ze op zat te wachten was een relatie. Inmiddels zijn Mirella van Markus (44) en Claudia Vermeulen (45) tien jaar getrouwd en moeder van twee dochters. Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook spreken we topmodel Maud Welzen over haar modellenbestaan en haar leven buiten alle glamour om. Verder had Elegance een exclusief interview met Jennifer Hudson die Aretha Franklin speelt in de biopic Respect.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we ook een kijkje in het statige familiehuis met kleurrijke inrichting van het Australische echtpaar Spargo. Verder spreken we met Elsje Bruijnesteijn die al ruim twintig jaar gerechten verrijkt met ingrediënten die ze uit de natuur plukt. Ze ziet het als haar missie om kennis te verspreiden en doet dat met haar kookboek Wildoogst. Ze deelt ook meteen haar favoriete recepten.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken, maar ook een kunstportret van de bekende fauvist Kees van Dongen. We zetten ook filmmomenten met de grootste namen uit juwelenland in de hoofdrol op een rij.

Beauty

De tijd van koudere temperaturen breekt aan. Geen verrassing dus dat er ruwe, droge plekken op de huid verschijnen. Hydrateren is hierbij het sleutelwoord. Wij verzamelden de beste producten om die fijne zomergloed door te trekken naar het najaar.

Juwelenspecial

Verder in de juwelenspecial: we praten je bij over onze favoriete nieuwe juwelen en horloges, we duiken in het iconische juweel de tennis bracelet en je leest hoe de 100ste verjaardag van Chanel N°5 wordt gevierd met juwelen. Verder delen we het geheim van het succes van Italiaans juwelenhuis Pomellato en vind je een verslag van hoofdredacteur Hilde Veeren die op het Cannes Film Festival ondergedompeld werd in de glitz en glam van diamanten, haute couture en champagne.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.