De 22-jarige dochter van Reese Witherspoon lijkt sprekend op haar moeder

Wat een gelijkenis!

Vorige week werd ze alweer 22, de dochter van Reese Witherspoon, Ava Philippe. Het is geen grote vraag van wie ze haar prachtige looks heeft. Wat een gelijkenis!

Ava Philippe

Actrice Reese Witherspoon kreeg 22 jaar geleden een dochter met haar (destijds) echtgenoot, acteur Ryan Philippe. Inmiddels is Ava een Instagram-beroemdheid én het evenbeeld van haar ook al zo bekende moeder, die vaak voorbijkomt op haar feed.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ava (@avaphillippe)

De appel valt ook niet ver van de boom bij Ava's jongere broer, Deacon Philippe (17 jaar oud). De twee vergezelden hun moeder naar haar huldiging bij de Hollywood Reporter's 100 Power Women in Entertainment, en op de foto's zien we drie keer dezelfde glimlach.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ava (@avaphillippe)

Op de rode loper

En dat was niet de eerste keer dat Ava naast haar moeder stond op de rode (of anderskleurige) loper. Al van jongs af aan wordt ze meegenomen als de +1 van Reese.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ava (@avaphillippe)

Ava heeft net haar eerste jaar op de universiteit afgerond. Net als voor veel andere moeders was dat best een overgang voor Reese: "Misschien ben ik wel naar haar lege kamer gegaan en op haar bed gaan liggen huilen toen ze naar de universiteit vertrok", gaf de actrice toe.

Hoewel het soms lijkt alsof alle Hollywood-kinderen hun beroemde ouders achternagaan, lijkt Ava geen carrière als actrice te ambiëren. Wel werkt ze als model en is is ze een creatieve geest: Reese's dochter fotografeert, schildert en doet aan beeldhouwen. Ook wordt ze beschreven als 'lekker down to earth': hoewel de familie er warmpjes bijzit, zou Ava naar verluidt alleen maar in een tweedehands autootje willen rijden 'om het bescheiden te houden.'

De moeder-dochterband is ontzettend hecht, en in de pers kan Reese alleen maar lof spreken over haar knappe dochter. Ook op social media zetten de twee elkaar vaak in het zonnetje. "Haar vriendelijkheid, haar compassie en haar grote hart blijven we me maar verbazen. Ava, er zijn niet genoeg woorden om te omschrijven hoe trots ik ben op alles wat je al hebt bereikt. Ik kan niet wachten om al het goede te zien dat je deze wereld zal brengen." Moederliefde!

Bron: She Knows | Beeld: BrunoPress