Win 5x een monogrammed kussen van Palais

winactie Palais

Verschillende kussens op je bank geven je interieur kleur en stijl. Win nu een van de vijf gepersonaliseerde kussens van het Nederlandse merk Palais!

Palais

Palais is opgericht door Petra van Roon en Michiel van Heusden, die met hun ervaring en kennis werken aan een eerlijke productie in India. Door dat met storytelling te combineren bieden ze met Palais een mooi alternatief in de wereld van luxe interieur. Naast handgemaakte kussens kun je bij Palais terecht voor weelderige tapijten, kleurrijke lampenkappen, klassieke meubelen, luxe geurkaarsen en behang. Alles om van je huis een paleis te maken. Duurzaamheid en positiviteit zijn de kern van de Palais-filosofie: de wereld is mooi, maar hij kan nog mooier.

Doe mee

Kans maken op dit fantastische accessoire? Je kunt je eigen stijl, kleur en de wijze waarop je initialen op het kussen worden geborduurd kiezen. Stijlvoller en persoonlijker wordt het niet. Doe snel mee via onderstaand winformulier.

[mail-and-win title="Win 5x een monogrammed kussen van Palais" description="Doe mee en maak kans!" questions="%5B%5D" ended_at="11-8-2021" terms="Deze winactie loopt t/m 11 augustus 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht."]

Win
  • Palais