Lichtpuntje tijdens lockdown: de WOW-bus

Initiafneemsters Lotte van der Duin en Meike Heynens vonden het, nu bezoekjes aan drukke steden worden afgeraden, tijd om de winkel naar de mensen toe te brengen. De winkel op wielen wil inspireren en verbinden. Je koopt er fijne producten, maar vooral op sociaal vlak dragen zij hun steentje bij.

Lichtpuntje tijdens lockdown: de WOW-bus

WOW

Stap als huishouden of als duo de bus binnen en laat je verbazen door het aanbod. De nieuwste reiniger van Paula's Choice, hondenvoer van the one and only Egard Cooper of een goed boek inslaan? Hier kan het allemaal. Ook als je geen producten nodig hebt ben je meer dan welkom. Het espresso-apparaat deelt maar al te graag kopjes koffie uit voor iedereen in de buurt onder het genot van een ambachtelijk broodje of snack. Extra leuk: als je een kleinigheidje ziet voor een dierbare kun je deze feestelijk laten inpakken voor onder de boom.

Houd jij binnenkort (op afstand) een gezellig praatje met die aardige buurvrouw onder het genot van een smakelijke kop koffie? Bekijk hier live waar de bus nu rijd én wanneer deze bij jou in de buurt is. De winkel op wielen rijd één keer per twee weken dezelfde route van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur.

Lifestyle
  • Lotte van Zijl