Maak kerstshoppen in Amsterdam compleet met Freddy's Winter Deli

Sla deze week je favoriete delicatessen én cadeaus in tijdens een bezoekje aan het tot kerstwalhalla omgetoverde hotel De L'Europe. De verrassingsbox vol lekkernijen is onze favoriet...

Maak kerstshoppen in Amsterdam compleet met Freddy's Winter Deli

Santa tell me

Are you really there... Bij het Amsterdamse hotel ben je deze week aan het juiste adres. Diverse verrassings -en borrelboxen zijn gemaakt en samengesteld door de verschillende restaurants van het hotel en 't Huys. Weet jij als geen ander wat je favoriete snacks zijn? Stel dan je eigen box samen. Chef-kok Bas van Kranen van restaurant Bord'Eau heeft de messing toog van Freddy's bar geüpgraded naar een ware delicatessenzaak. Hier kun je terecht voor een fijne koffie-to-go en heerlijke broodjes of hapjes. Opzoek naar een luxueus geschenk voor onder de boom? Neem dan ook meteen een kijkje in de winkels die het hotel rijk is zoals, MENDO, The Wunderkammer en Le Spa by Skins Institute.

Freddy's Winter Deli is voor iedereen toegankelijk. De openingstijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur van woensdag tot en met zondag.

Lifestyle
  • Lotte van Zijl