Cadeautip: Crab Apple Blossom parfum van Clive Christian

Deze geur uit de recent gelanceerde Crown collectie belooft veel goeds. Clive Christian is, na de Crown Perfumery Company, het tweede merk dat de kroon van koningin Victoria op zijn flessen mag gebruiken. Deze staat voor hoge kwaliteit en elegantie. Kortom: Luxe ten top!

Cadeautip: Crab Apple Blossom parfum van Clive Christian

Rijke geschiedenis

Het Britse parfumhuis gaat way back. De nieuwste geur Crab Apple Blossom werd eerder gecreëerd in 1886 door, de oprichter van Crown Perfumery, William Sparks Thompson. Toen hij ontdekte dat er in zijn tuin een krabappelboom bloeide met een wonderlijke geur was hij meteen verkocht. In 1894 gingen er dan ook jaarlijks meer dan een half miljoen parfums over de toonbank. Dit jaar was het tijd om deze variant een moderne twist te geven. Christian's belooft 20 tot 25 procent pure parfum gemaakt van de beste ingrediënten wereldwijd. De afgelopen jaren hebben zijn geuren al velen harten veroverd. Crab Apple Blossom is een aanwinst voor het merk waar wij geen nee tegen kunnen zeggen. De combinatie van lentebloem, munt, sandelhout en citrusvruchten maakt dit de ideale geur voor het najaar. Hebben!

Wil jij het jaar afsluiten door jezelf of een dierbare te verwennen met dit bijzondere cadeau? (50 ml €362) Bekijk hier de website.

Beauty
  • Lotte van Zijl