Terugblik jaarhoroscoop 2020: leeuw 24 juli t/m 23 augustus

Wat beloven de sterren jou voor 2021? Dat lees je begin december in de nieuwste Elegance. Om het wachten te verzachten delen wij de horoscoop over 2020 nog een keer met je. Zijn de voorspellingen uit gekomen?

Terugblik jaarhoroscoop 2020: leeuw 24 juli t/m 23 augustus

Persoonlijk

In 2020 is het beeld bijzonder positief. Je wordt op allerlei manieren geholpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Een sleutelwoord daarbij is het ontwikkelen van vertrouwen. In andere mensen en in jezelf. Vaak denken we dat Leeuwen bol staan van het zelfvertrouwen. Dat brengt die krachtige en prachtige uitstraling met zich mee. Maar in veel Leeuwen schuilt een onzeker kind dat niet genoeg aandacht heeft gehad en dat zich daardoor chronisch afvraagt of ze wel de moeite waard is, of ze wel gezien wordt. Met Chiron in het bevriende vuurteken Ram, kun je flinke vooruitgang boeken bij het verwerken van die pijn of angst. De inzichten komen vaak via een ander die je een spiegel voorhoudt die jouw grootsheid reflecteert. Dat kan een partner zijn, maar ook een therapeut of goede vriend. Maar hoe dan ook, het leert jou om eindelijk te zien wat anderen zien als ze naar je kijken. Een ander thema dat aan bod komt is het vertrouwen dat je in anderen hebt. Leeuw vertrouwt in de basis op anderen. Omdat jij zelf zo betrouwbaar bent, ga je ervan uit dat anderen dat ook zijn. Maar ook jij hebt weleens ervaren dat niet iedereen dat vertrouwen waard is. En dat doet pijn. Als die pijn nog ergens verstopt zit in je hart, kan 2020 ervaringen brengen die de pijn wegnemen. Daar word je een stuk gelukkiger van. Je loopt weer regelmatig rond met die gulle glimlach om je mond.

Liefde 

Als Leeuw stroom je over van liefde, dat is kenmerkend voor je vurige energie. Voor je partner is het heerlijk om zich te koesteren in jouw warmte. Maar er zijn mannen (of vrouwen) die daar een beetje lui en passief van worden. Die zijn vergeten dat ze moeite voor je moeten blijven doen en jou iets terug moeten geven. En dan kan het houtblok in jouw innerlijke open haard ineens opgebrand zijn. Of weer opvlammen voor iemand die wél begrijpt wat jij nodig hebt. Gebeurt dat in 2020, dan kijk je het niet te lang aan, maar kun je radicale keuzes maken. De partner die met jou O&N 2020 wil vieren zal zijn best moeten doen. Gebeurt dat niet, dan is de kans groot dat je een nieuwe weg inslaat en open gaat staan om een nieuwe partner te ontmoeten. Misschien vind je zelfs dat je beter tot je recht komt als single. Liever vurig leven in je eentje, dan samen smeulen in de as. Je kunt je voorstellen dat dezelfde planetaire mood voor singles veel opportunities biedt. De kans dat je de levenspartner der levenspartners ontmoet in een jaar dat Chiron je helpt, is groter dan normaal. Je hoeft alleen maar een little black dress uit de kast te trekken en te zorgen dat jij er staat. Zelfs in een groot gezelschap, weet hij jou feilloos te vinden.

Carrière 

De positieve innerlijke veranderingen die je doormaakt, zijn zichtbaar voor opdrachtgevers, collega’s en managers. Je hele houding straalt uit dat je visie en capaciteiten in huis hebt. Zo kan het gebeuren dat je wordt uitgenodigd je kennis te delen of een opdracht uit te voeren waarbij je jouw bijzondere skills kunt inzetten. Misschien komt er een gesprek waaruit blijkt dat men grootse plannen met je heeft. Je kunt zelf bedenken welke vormen dit kan aannemen in jouw specifieke werksituatie. Zolang de boodschap maar helder is: je krijgt de carrièrekansen in je schoot geworpen. En ook financieel volgt er meer waardering dan je gewend bent.Je hebt bovendien in de tweede helft van 2020 de energie van een marathonloper, waardoor je onvoorstelbaar veel voor elkaar krijgt. En ook dat werpt vruchten af in de vorm van waardering, een hogere beloning of een betere positie. Kortom, 2020 is een topjaar voor de ambitieuze Leeuwin.Heb je het gevoel dat er méér moet zijn dan de materialistische rat race, dan zou je meer voldoening kunnen vinden door voor jezelf te starten. Je zou een bedrijf kunnen beginnen, waarbinnen je de normen en waarden hanteert die voor jou belangrijk zijn. Sociaal, integer, met aandacht voor de omgeving. Het kan haast niet anders, of je maakt er een succes van, zonder compromissen te sluiten, zonder in te hoeven leveren wat essentieel voor jou is.