Win een overnachting en vier zo samen de verjaardag van Hotel Arena

Waar Amsterdam normaal in het voorjaar opbloeit en straalt in de zon, was het de afgelopen maandan rustiger dan ooit in de hoofdstad. Ondanks dat merkte Hotel Arena op dat er altijd mensen zijn die de stad kleur geven, en daar besloot het hotel iets mee te doen.

Verjaardag Hotel Arena

Kleurgevers

In moeilijke tijden viert creativiteit hoogtij. Al waren de afgelopen maanden bizar en onwerkelijk, er kwamen mooie initiatieven tot stand, zo ook in Amsterdam.

Ondanks dat het normaal in het voorjaar nooit zo rustig is in de stad, waren er mensen die de plaats namelijk kleur gaven. Nu er langzaamaan steeds meer mag en de straten dus weer voller worden, wil Hotel Arena die mensen daarvoor bedanken.

Verjaardag

Sinds 1 juni mag de horeca zijn deuren weer openen en toevallig was het hotel die week jarig. Het nieuwe levensjaar is nog niet gevierd, maar dat staat uiteraard nog wel op de planning.

Het hotel viert zijn 28ste verjaardag namelijk van 27 op 28 juni door 28 kamers ter beschikking te stellen aan 28 mensen die Amsterdam kleur geven. Zij worden door het hotel met een vriend of vriendin uitgenodigd om die nacht in het vernieuwde hotel te verblijven en zo om klokslag twaalf uur te proosten op de verjaardag.

Prijs

Het hotel heeft al een aantal kamers vergeven aan in hun ogen Amsterdamse helden, maar er zijn nog ruimtes beschikbaar. Ken of ben jij iemand die Amsterdam kleur geeft en dus van deze prijs moet genieten, ga dan naar de Facebook of Instagram-pagina van het hotel voor de nominatie.

Ben je een van de gelukkigen die bij de verjaardag mag zijn? Dan bof je écht, want dat weekend ervaar je Hotel Arena optimaal. Naast een overnachting in een van de gloednieuwe kamers krijgen de winnaars ook een pop-up diner dat verzorgd is door chef-kok Sander Louwerens van PARK Cafe-Restaurant op verschillende locaties in het hotel en kun je meedoen aan een yoga-workshop, wijnproeven en naar een film kijken in de openlucht bioscoop.

Klik hier voor meer informatie.