Winactie: thuisschildercursus met acrylverf (GESLOTEN)

Ook in deze tijd wil je natuurlijk bij blijven leren en hobbyen. Wat dit lastig maakt, is het feit dat fysieke cursussen voorlopig niet doorgaan. Schilderles Amsterdam bedacht hier iets op en stelde een thuisschildercursus samen waardoor je vanuit huis kunt leren schilderen met acrylverf.

PAKKET

Schilderles Amsterdam

Schilderles Amsterdam heeft een sfeervol atelier waar normaliter dagelijks cursisten samenkomen om te leren schilderen. Helaas moest ook dit atelier tijdelijk zijn deuren sluiten en werd het onmogelijk om op locatie lessen te volgen.

De oplossing? Les op afstand. Om toch door te kunnen gaan met het geven van schilderles, ontwikkelde Schilderles Amsterdam thuisschildercursus met acrylverf.

Acrylverf

De keuze voor deze verfsoort is goed doordacht, want het is reukarm en droogt snel en is daarom erg geschikt voor thuisgebruik. Natuurlijk ga je niet helemaal alleen aan de slag, want docent Martijn helpt je, op afstand.

Hij vertelt in toegankelijke video’s over de mogelijkheden van de verf. Wist je bijvoorbeeld dat je vier kleuren kunt mengen tot je tientallen andere kleuren hebt? Daarnaast deelt Martijn opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Hier hoef je geen professional voor te zijn, want ook als je nog nooit hebt geschilderd, is de thuisschildercursus geschikt.

Cursus

De thuisschildercursus acrylverf bestaat uit:
- vier basiskleuren acrylverf - van o.a. Talens (Art Creation), 200 ml per tube
- drie penselen
- een pallet om op te mengen
- een canvas van 25 x 25 cm
- twee stukjes acrylverfpapier
- een kleurencirkel
- vijf schilderlessen uitgelegd in negen instructievideo's 
- een cadeaubon t.w.v. € 30,- voor een introductieles bij Schilderles Amsterdam

Voor €149 ontvang je de cursus via de post bij je thuis. De cadeaubon is te verzilveren zodra het atelier weer geopend is.

Win

Elegance mag één van haar lezeressen blij maken met bovenstaande cursus. Kans maken? Stuur een e-mail met je NAW-gegevens naar redactie@elegance.nl en laat ons weten waarom jij deze prijs móet winnen. Succes!

Voor meer informatie of om de cursus zelf te bestellen, klik hier.

De thuisschildercursus acrylverf