Winactie: maak kans op het kookboek Made by Koffietijd (GESLOTEN)

Dit jaar viert Koffietijd haar tiende verjaardag. Elke uitzending werd afgesloten met een recept, dus na talloze seizoenen levert dat een schat aan lekkers op. In Made by Koffietijd zijn de 101 beste recepten verzameld, inclusief de favorieten van de presentatoren Quinty, Loretta en Pernille.
Made by Koffietijd

Made by Koffietijd

Omdat iedereen bij Koffietijd houdt van lekker eten, wordt de tiende verjaardag van het programma gevierd met het kookboek Made by Koffietijd. Het boek is een product van de hele redactie en bundelt niet alleen de allerbeste recepten, het zorgt er ook voor dat het net lijkt of de presentatoren en koks bij jou in de huiskamer zijn aangeschoven.

Benieuwd naar meer? Elegance interviewde de Quinty, Loretta en Pernille over hun favoriete gerechten en de liefde voor eten. Je leest het verhaal in de nieuwe Elegance.

Win

Wil jij de recepten van Koffietijd thuis bereiden? Elegance geeft exemplaren van het kookboek weg en jij kunt kans maken. Hoe? Schrijf je via het kader rechtsboven op de pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Instagram en Facebook.

Stuur vervolgens een e-mail naar [email protected] waarin je vertelt waarom jij moet winnen en je je NAW-gegevens vermeldt. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Laatste nieuws