Winactie: maak kans op de Philine Bag van Fabienne Chapot (GESLOTEN)

De krokodillenprint en speelse vorm maken deze leren tas een ware blikvanger. Extra pluspunt is het ruime vak, waarin je eenvoudig je portemonnee, telefoon, sleutelbos en zonnebril opbergt. De Philine Bag is dus dé handlanger die je dit seizoen elke dag bij je wilt dragen.

Philine Bag

Matisse

Kunstschilder Henri Matisse is de inspiratiebron voor het kleurgebruik in de collectie Spring/Summer 2020 waar deze tas ook uit komt. Geel, koraalrood, lichtbruin en wit zijn op speelse wijze ingezet en vertaald naar kleding, schoenen, accessoires en tassen.

Zomer

Deze zomer neemt Fabienne Chapot je mee op reis als een modern gipsy: vrouw met een garderobe vol unieke items die ze in de loop der jaren over de hele wereld heeft verzameld. Laat je meevoeren van Marokko tot Mexico en alles wat daartussen zit. Klik hier om de hele collectie te bekijken.

Win

Kans maken op één van de drie exemplaren? Schrijf je via het inschrijfformulier rechtsboven op deze pagina in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook. Gelukt? Stuur dan een e-mail naar redactie@elegance.nl waarin jij uitlegt waarom je de tas wilt winnen en je je NAW-gegevens vermeldt. De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht.