Nu in de winkel: het accessoirenummer

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, zweren we bij fijn leesvoer. Wat dat betreft heeft Elegance goed nieuws: de nieuwe editie, het grote accessoirenummer, ligt vanaf vandaag in de winkel!

Accessoires

Deze editie staat in het teken van accessoires en dat is goed terug te zien. De modeshoot in stijl van New England ademt lente en barst van de accessoires én in een trendreport lichten we tien veelgeziene accessoires uit waarmee jij je look dit seizoen helemaal afmaakt.

Scènes uit een huwelijk

Elegance interviewde voor deze editie actrice Anouk Maas en Michel Mölder over hun liefdesverhaal. 'Jij vond dat ik als een wervelwind door het huis denderde.'

Koken met Koffietijd

Koffietijd brengt ter gelegenheid van de tiende verjaardag een kookboek uit vol favoriete recepten. Elegance zat met Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau om de tafel en kwam alles te weten over hun favoriete gerechten en de liefde voor koken.

En verder?

Elegance ging drie keer op citytrip en deelt haar favoriete adressen in New York, Londen en Antwerpen, dook in de geschiedenis van de Amsterdamse School en keek binnen bij in het karakteristieke kustwachtershuisje van interieurarchitect Marta Nowicka.

Wil je lezen

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Blijf je liever thuis? Klik hier om de editie te bestellen of hier om met korting (!) een abonnement af te sluiten.

Laatste nieuws