Nu in de winkel: De Grote Jaarhoroscoop van Elegance

Wat hebben de sterren dit jaar voor jou in petto? En: een exclusief interview met Nederlandse topactrice Monic Hendrickx.

Nu in de winkel: De Grote Jaarhoroscoop van Elegance

Vanaf vandaag in de winkel: het nieuwe nummer van Elegance. Met daarin onder meer De Grote Jaarhoroscoop én een exclusief interview met Monic Hendrickx. ‘Het succes van Penoza heeft me verrast, ook al vond ik het bij aanvang meteen een steengoed idee’.

De Grote Elegance Jaarhoroscoop

Al decennia vaste prik in Elegance en inmiddels uitgegroeid tot de moeder der jaarhoroscopen in bladenland. Wat hebben de sterren dit jaar voor jou in petto? Hoofdredacteur Coen Wulms: ‘Ik had nooit zoveel met horoscopen. Tot ik bij Elegance aan de slag ging. Het is er dan ook niet zomaar een: Het Is De Enige Echte, waar lezeressen en mijn collega’s blind op varen. En ik – toen ik las dat me komende zomer een aantal fijne financiële verrassingen wacht – uiteraard ook.’

Penoza

Als kind droomde ze niet over een leven als actrice. En al helemaal niet over beroemd zijn. Toch is ze het allebei geworden, zonder sterallures. We spraken de Nederlandse topactrice Monic Hendrickx (49) over het succes van Penoza. ‘Iedereen vindt geweld volgens mij fascinerend. Ik bereid me graag goed voor op rollen. Ik heb alle afleveringen van The Sopranos bekeken en het boek van Thea Moear gelezen, de rechterhand van Klaas Bruinsma. Ik heb ook overwogen om weduwes van criminelen te interviewen. Uiteindelijk heb ik dat niet gedaan, omdat ik me hun positie en gevoelsleven wel zelf kon voorstellen.’ Ook vertelt Monic over haar nieuwe films, de impact van flops en lekker hard meezingen met Bruno Mars.

En meer..

We ontmoetten schrijfster Annejet van der Zijl, doken met fotografe Sacha de Boer en sterrenchef Jacob-Jan Boerma de keuken in en reisden voor onze wintersportspecial af naar mondain Zwitserland en bourgondisch Italië.

De nieuwste editie van Elegance ligt nu in de winkel! Voortaan Elegance als eerste op de mat? Bekijk hier onze aanbiedingen voor nieuwe abonnees.