Marlous en de Mannen van de Tango

Marlous Lazal werd landelijk bekend als radiomaker, stemactrice en zangeres. Binnenkort staat ze samen met de Mannen van de Tango in verschillende theaters.

Marlous en de Mannen van de Tango

Marlous Lazal werd landelijk bekend als radiomaker, stemactrice en zangeres. Binnenkort staat ze met de Mannen van de Tango op verschillende podia in 't land met 'Heimwee'. 

Met de Mannen van de Tango presenteert Lazal persoonlijke, emotionele Nederlandstalige liedjes die gaan over verlangen, liefde, eenzaamheid en heimwee. Lazal heeft een grote fascinatie voor heimwee. Ze heeft de wereld rondgereisd en op verschillende plaatsen gewoond (o.a. Spanje, Argentinië en Uruguay) om de Argentijnse tango tot in de finesses te leren. En daarbij was ze verscheurd tussen het verlangen naar Nederland en de warme cultuur van deze landen. Tijdens de voorstelling neemt Lazal het publiek mee op reis. Via het Spaanse Sevilla en Granada reis je naar de kroegen van Havana en Buenos Aires, om uiteindelijk weer in Nederland thuis te komen. En uiteraard komt ook de tango aan bod. Olé!

Vanaf 17 februari staan Marlous en de Mannen van de Tango in verschillende theaters.

Klik hier voor speeldata en tickets.