Lifestyle

Bossche bol goes Amsterdam

Wie dacht dat je waardige Bossche bollen alleen in het zuiden des lands vindt, heeft het mis. Vanaf vandaag eet je de beroemde bol ook op stand in eigen hoofdstad.

Koken als een driesterrenchef

Jacob-Jan Boerma maakte samen met fotografe Sacha de Boer het kookboek Less is more.

Truffel: het zwarte goud

Deze maand staat de luxe smaakmaker centraal op het wintermenu van het Amsterdamse restaurant 5&33.

Lone van Roosendaal & Eric Schlaghecke

Actrice en zangeres Lone van Roosendaal en theatertechnicus Eric Schlaghecke over ups en downs, trouwen in Las Vegas en hun dochters.

Weekendtip: Foodfestival Amsterdam

De perfecte weekendtip voor de bon vivants onder ons: de Amsterdamse Rai is nog tot en met zondag een foodwalhalla.

Het schotse eiland Rum

Karin Kuijpers leegt het hoofd op het Schotse eiland Rum. Eerst afzien op zompige veengronden, dan zon, whisky en levende langoustines.

The Grape Escape: Zuid-Afrika

Wijnen waar je blij van wordt − mét de mooiste plekken waar je deze on the spot kunt proeven. Deze keer: de chenin blanc uit Zuid-Afrika.

Puur natuur in hartje stad

De hectiek van hartje Amsterdam tegenover weidse uitzichten in de Beemster: Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks combineren het beste van deze werelden in hun ontbijt- en lunchparadijs Gartine.

Top 4 Feelgoodblogs

Blogs waar we blij van worden en inspiratie van krijgen. Elegance selecteerde de vier leukste feelgoodblogs uit binnen- en buitenland.

Restaurant-tip: Central Park

De jongste telg in de Ron Blaauwfamilie: Central Park in Voorburg.

Zie ook