De veelzijdigheid van Sonos Move

Lees ook

Sonos lanceerde onlangs de Sonos Move: een duurzame speaker met batterij die je zowel binnens- als buitenshuis voorziet van de beste muziek. Elegance mocht de box testen en kan met zekerheid zeggen: deze box is een verrijking. 

Move

Het gebeurt zelden dat wij thuis geen muziek op hebben, maar ook als we aan het werk of onderweg zijn, op een feestje staan of een dag wat minder actief zijn, worden we graag vergezeld door fijne muziek. Welk muziekgenre er ook op staat, de kwaliteit van de muziek is belangrijk voor de ervaring ervan, dus wil je altijd de mogelijkheid hebben tot de beste kwaliteit. De Sonos Move is wat dat betreft een uitkomst. Deze box is namelijk niet alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis, maar ook voor buiten.

Buitenshuis

De naam van de box verklapt het al: hij is bedoeld om mee te nemen. Zo kun je de box aan de achterkant makkelijk optillen, maar is hij ook heel geschikt om buiten te gebruiken. De box functioneert namelijk van -1o tot +55 graden en kan zo goed tegen water dat we zeker weten dat hij het tijdens een regenbui langer volhoudt dan wij. Geschikt dus voor dat winterse tuinfeest, maar doet ook extra verlangen naar de zomer, voor tijdens het varen of een avond in het park.

Sonos Move is wereldwijd verkrijgbaar voor €399.

Laatste nieuws

Zie ook