Nu in de winkel: het grote modenummer

Met trots presenteren wij de eerste editie van Elegance van dit jaar: het grote modenummer! Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt lezen.

Mode  

Dit nummer staat in het teken van mode en in het bijzonder van klassieke mode-items. We wijdden een hele shoot aan de trenchcoat en laten in the new classics zien hoe bekende favorieten in een nieuw jasje worden gestoken en zo blijven terugkeren. Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de trends die we aankomend modeseizoen veel zullen zien.

Scènes uit een huwelijk

Deze editie vertellen Miljuschka Witzenhausen en Philip van Ierschot hun liefdesverhaal. De twee delen de liefde voor eten en noemen zichzelf een explosief koppel met een aftastend en rommelig begin. ‘Ik was bang dat je zou weglopen voor de waarheid’.

Sterke vrouwen

In een uitgebreid kunstverhaal lees je alles over de Zweedse schilderes Hilma af Klint die nu pas de erkenning krijgt die ze verdient. Daarnaast ging Elegance in gesprek met regisseur Greta Gerwig en actrice Meryl Streep.

En verder?

Alles wat je van ons gewend bent: de fijnste beautyproducten, items die niet op je wintersport-wishlist mogen ontbreken, een boekeninterview met schrijftips van niemand minder dan thrillerkoning John Grisham en nog veel meer.

Elegance bestellen

De nieuwste Elegance ligt vanaf vandaag in de winkel. Ontvang je ‘m liever thuis? Je kunt hier klikken om de editie te bestellen of hier om een abonnement af te sluiten.

 

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.
Leren kledingstuk

Zo haal je kreukels uit een leren kledingstuk

Het lijkt misschien een gek idee maar ook leer kan kreukelen. Dit valt jammer genoeg niet op te lossen door er een strijkijzer overheen te halen. Maar geen paniek, wij hebben dé manier gevonden om kreukels in no time uit je favoriete leren jasje of broek te krijgen.