Elegance tipt: de leukste to do’s

Maak je aantekeningen in je agenda?

Van een hippe lunchtent tot romantisch dineren en van een nieuw shopadresje, niet te missen festival en must see bioscoopfilm: iedere maand staan er nieuwe to-do’s in de agenda voor je klaar.

Kook een seizoensgerecht van de populaire hotspot Chez Nina via Crisp
Koken op restaurantniveau? Dat kan nu! Chez Nina is een modern vegetarische neo-bistro in Amsterdam dat werd uitgeroepen tot een van de beste restaurants van Amsterdam. Eén van de favoriete gerechten is de romige pasta met babyspinazie, pinda-tomatensaus en koriander en jij kunt hem nu zelf thuis maken. Speciaal voor online supermarkt Crisp onthult chef Nina Olsson het receptgeheim. Je bestelt het voorjaarsgerecht gemakkelijk via de app, om met de verse ingrediënten van Crisp thuis te koken op restaurantniveau. Yum! De app download je hier.

Cybex viert eenjarige bestaan flagship store met fotoshoot voor zwangere dames
Ben je zwanger? Of ken je iemand die zwanger is? Dan mag je deze kans niet missen! Cybex, vooral bekend van kinderwagens en stoeltjes, viert zaterdag 1 April het éénjarige bestaan van de flagship store in de P.C. Hooftstraat 136 te Amsterdam. Om dat te vieren hebben ze onder andere fotograaf Iris Dorine uitgenodigd die prachtige (zwangerschaps)portretten zal gaan schieten in de winkel tussen 10:00 en 18:00 uur. Maar geen zorgen, ook als je niet zwanger bent mag je op de foto. Een bijzondere ervaring, dus mis het niet en spread the word! Meer info vind je hier.

Kom in shape met de EM Tight behandeling van Bloy Institute
Even geen zin en tijd om te sporten? Eén behandeling met de EM Tight van BLOY staat gelijk aan een 30 minutes ab workout. Waar tijdens een reguliere workout 20 tot 30 procent van je spieren actief zijn, werken bij deze sessie bijna 100 procent van je spieren. Zonder er wat voor te doen vergroot je je spiermassa en neemt je vetpercentage af. Als je wel weer gaat sporten, zul je ook merken dat je core sterker is geworden. Je kunt de behandeling bij je buik, billen of armen laten doen en het wordt gedaan in kuurvorm: 6 sessies verspreid over 2 a 3 weken. Enne, Estelle Cruijf, Kim Feenstra, Jaimie Vaes en Chantal Janzen gingen je voor. Meer info vind je hier.

The Chupitos Club lanceert nieuwe concepten tijdens Chupitos reünie
Ken jij dé shooterbar Chupitos (nog)? De iconische Amsterdamse bar is verhuisd naar de Korte Leidsedwarsstraat en heropend als The Chupitos Club. Zonder afscheid te nemen van de welbekende 150 shotjes, is The Chupitos Club nu goed voor een volledige avond uit; van een heerlijk diner, kleurrijke cocktails en entertainment, tot een dansje na afloop. Van 21 tot en met 23 april vindt op de nieuwe locatie een Chupitos reünie plaats en worden twee concepten gelanceerd die maandelijks zullen plaatsvinden: The Last Chupper en The Day After brunch op zondag. Zet je ‘em alvast in je agenda? Meer info vind je hier.

De Graanrepubliek nu ook geopend voor publiek!
Het is zover: de deuren van De Graanrepubliek zijn geopend voor het grote publiek. De food-coöperatie in Oost-Groningen is sindsdien te bezoeken voor iedereen die geïnteresseerd is in de lekkerste én mooiste producten uit de regio. Er is een distilleerderij waar moutwijn wordt gestookt met granen uit de omgeving én een distilleerderij waar een experience center aan gekoppeld is; een plek die open is voor publiek en waar geïnteresseerden uit de regio óf daarbuiten met eigen ogen kunnen zien hoe granen uit de omgeving worden gedistilleerd tot de allermooiste spirits. Naast een distilleerderij is in het bezoekerscentrum van De Graanrepubliek ook een maalderij, mouterij, bakkerij, brouwerij, slijterij, pastamakerij, educatiecentrum, smaaklaboratorium én proefkeuken te vinden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het proeflokaal met heerlijk terras! Meer info vind je hier.

art’otel Amsterdam en Amsterdam Street Art kondigen nieuwe tentoonstelling aan: PUNCTILIOUS
Vanaf 7 april bewonder je de nieuwe tentoonstelling in de art’otel Gallery: PUNCTILIOUS. De tentoonstelling is samengesteld door Amsterdam Street Art en verkent het concept van ‘punctiliousness’, waarbij geen detail te klein en geen punt te fijn is. Bewonder de werken van grote namen, die de grenzen van de illegale graffitibeweging in de jaren 80 verlegden. Zij namen risico’s en streefden altijd naar perfectie met nauwkeurigheid en stiptheid als resultaat. Het werk van 3 gerenommeerde kunstenaars is te zien die balanceren op de dunne lijn tussen absolute genialiteit en totale waanzin: The London Police, Hugo Mulder en DIGITAL DOES. De expositie is van 7 april tot 21 juli 2023 dagelijks gratis te bezoeken van 11:00 uur tot 23:00 uur. Meer informatie vind je hier.

Rituals opent eerste Mind Oasis ter wereld in House of Rituals
Wellbeing merk Rituals Cosmetics opent de eerste Mind Oasis ter wereld in House of Rituals Amsterdam aan het Spui 10. Mentale ontspanning staat centraal en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen, op basis van ademhaling, meditatie en diepe rust zorgen ervoor dat de bezoekers helemaal ontspannen. De Mind Oasis biedt verschillende, wetenschappelijk onderbouwde technieken met betrekking tot brainwave-entrainment, ademhaling en meditatie. De unieke sessies, zoals een brain massage en hydromassage,  zijn nog nergens anders ter wereld te ervaren, dus zeker een bezoek waard. Meer info vind je hier.

Een nieuw restaurant ontdekken, de mooiste flex werkplekken vinden, een festival dat je niet mag missen, een shopadresje waar je écht naar toe moet en nog veel meer… Ga jij er graag op uit? Dan kun je hier je hart ophalen. Iedere maand vind je hier op Elegance een nieuwe uitagenda met hotspots die je niet wilt missen.

Laatste nieuws