Gelekt: hier speelt het derde seizoen van The White Lotus zich af

Laat het derde seizoen maar komen!

Heb jij de eerste twee seizoenen van The White Lotus achter elkaar gekeken? Dan kun je vast niet wachten op seizoen 3. Ondanks dat het filmen nog moet beginnen, zijn ze achter de schermen al druk bezig met voorbereidingen. Zo zou de locatie inmiddels bekend zijn!

Thailand

Het eerste seizoen van de populaire serie speelde zich af op Hawaii en het tweede seizoen in Italië, Sicilië. Beide keren in resorts van Four Seasons. Voor de nieuwe reeks zullen de acteurs naar verluidt moeten afreizen naar, jawel, Thailand! Dat vertellen ingewijden aan Variety.

Spiritualiteit

Helemaal een verrassing is het niet, want bedenker Mike White praatte onlangs al zijn mond voorbij door te hinten op Azië. “Het eerste seizoen benadrukte geld, en het tweede seizoen seks”, zei hij aan het einde van seizoen 2. “Ik denk dat het derde seizoen misschien een satirische en grappige kijk op de dood en oosterse religie en spiritualiteit wordt.” Ook werd White in Thailand gespot.

Waar in Thailand is nog maar de vraag. De Four Seasons resorts bevinden zich in Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui en De Gouden Driehoek, dus de kans is groot dat het één van deze vier plaatsen wordt.

Succes

In de serie worden ieder seizoen een nieuwe groep gasten en medewerkers van de hotelketen The White Lotus gevolgd in een nieuw verhaal. Alleen Tanya McQuoid, gespeeld door Jennifer Coolidge, was in beide seizoenen te zien. De serie werd een enorm succes en sleepte tien Emmy Awards en twee Golden Globes in de wacht.

Bron: Variety

Laatste nieuws