Wauw: Kate Middleton straalt in elegante én betaalbare ZARA blazer

Trés chique!

Dat royals echt niet alleen in dure designerstukken lopen, moge duidelijk zijn. Sterker nog: Kate Middleton is dol op ZARA. Liep ze onlangs nog in rok van de high street keten, is ze nu gespot in een prachtige én betaalbare blazer.

Shaping Us

Dat Kate gek is op kinderen heeft de moeder van drie meerdere malen uitgebreid laten zien. De prinses zet zich namelijk al jaren in om aan te kaarten hoe belangrijk de eerste levensjaren zijn voor de ontwikkeling van een kind. Zo bezocht ze afgelopen weekend voor haar Shaping Us campagne een supermarkt en vertelde ze over hoe de vroegste jaren van ons leven cruciaal zijn in de ontwikkeling van vaardigheden die je later nodig gaat hebben in het bedrijfsleven.

Betaalbare blazer

Dit deed de prinses natuurlijk in style en dus trok Kate voor de gelegenheid een outfit uit de kast die perfect balanceerde tussen elegant en casual. Koninklijke style watchers viel het ook op dat de prinses een outfit droeg die menig persoon zélf ook in de kast heeft hangen.

Trés chique

De getextureerde double-breasted blazer in de kleur ecru is namelijk afkomstig van de ZARA. Ze combineert de blazer met een crèmekleurige coltrui en een blauwe skinny jeans. Simpel maar trés chique. Daarnaast is het jasje niet het enige betaalbare aan Kate’s outfit, de prinses stylet het geheel namelijk af met een paar gouden parel hangers in haar oren van het merk Accessorize waar een prijskaartje aan zit van maar 8 pond!

Mocht je nu direct de website van de ZARA erbij gepakt hebben om zelf ook zo’n blazer op de kop te tikken, dan hebben we slecht nieuws. De blazer is namelijk afkomstig uit een oudere collectie, en dus helemaal uitverkocht. Het kon ook eigenlijk niet anders: alles wat Kate aanraakt, verandert immers in goud.

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws