Julia Roberts schittert in nieuwe Chopard campagne

Wauw!

Chopard heeft niemand minder dan Julia Roberts weten te strikken als hun nieuwe ambassadeur. Ze was sinds 2021 al het gezicht van de iconische Happy Sport en Happy Diamonds collecties, maar mag zich nu de muze van álle collecties dameshorloges en sieraden noemen. En dat wordt gevierd met een nieuwe campagne.

Chopard Loves Cinema

De prijswinnende Amerikaanse regisseur James Gray maakte voor de Chopard Loves Cinema campagne 12 videoclips die laten zien waarom Julia Roberts zo’n icoon is. Er worden backstage scenes getoond die normaal ongezien blijven: Julia die grappen maakt, sportschoenen onder haar glamourjurk draagt en haar hond Myrtle knuffelt. Benieuwd? Kijk mee.

Joie de vivre

De nieuwe bijbehorende advertentiecampagne van het Zwitserse horloge- en juwelenhuis Chopard werd vastgelegd door de Britse fotograaf Alasdair McLellan. Daarin wordt ook goed duidelijk waar het Zwitserse horloge- en juwelenhuis Chopard voor staat: virtuositeit, joie de vivre en een feel-good mentaliteit.

In het beeld spat de natuurlijke charme van Julia eraf en mogen we weer genieten van haar legendarische en stralende glimlach.

Video: James Gray | Fotograaf: Alasdair McLellan | Stylist: Elizabeth Stewart | Hair: Serge Normant | Makeup: Genevieve Herr

Laatste nieuws