Chantal Janzen werd bedrogen: ‘Diep in je hart voel je wat er aan de hand is’

"Ik viste een gebruikte condoom uit de prullenbak"

Chantal Janzen schrijft in haar magazine openhartig over het onderwerp vreemdgaan. Want helaas heeft ze daar zelf ook ervaring mee: één van haar partners bedroog haar in het verleden.

Gelukkig in de liefde

Inmiddels is Chantal al jaren gelukkig samen met manlief Marco Geeratz. De twee vieren volgend jaar hun 10-jarig huwelijk en hebben twee lieve zoontjes samen. Toch ging het liefdesleven van de blondine niet altijd over rozen, want in de nieuwste uitgave van &C onthult ze dat een ex niet trouw is geweest.

Ontrouwe ex

“Diep in je hart voel je wat er aan de hand is”, schrijft Chantal. “Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde.” De blondine schrijft hoe ze thuiskwam en als een zombie regelrecht naar de prullenbak liep. “Ik viste er een gebruikte condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen. Ik heb het op de salontafel gelegd en gewacht tot hij thuiskwam.” Vervolgens vond er een grote ruzie plaats, maar werd de relatie niet meteen beëindigd. “Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit.”

Mysterie

Over welke ex dit verhaal gaat, vertelt Chantal niet. Naast Marco Geeratz – over wie het verhaal niet gaat – is haar enige bekende ex Johnny de Mol. Verder heeft Chantal nog een aantal andere relaties gehad, dus speculeren over welke man haar bedrogen heeft, zit er niet in. De presentatrice is nu dolgelukkig en dat is het allerbelangrijkste!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws