De fijnste badpakken voor deze zomer

Yay! De zon laat weer steeds vaker van zich zien en de temperatuur begint langzaamaan te stijgen, dat kan maar een ding betekenen: de zomer komt eraan! Zomer valt voor ons in een zin samen met badmode. Heb jij al fijne badmode ingeslagen voor jouw vakantie? Wat dacht je van een trendy badpak? In samenwerking met Annadiva zetten wij de vijf mooiste badpakken voor jou op een rijtje!

Badpakken bieden wat ons betreft veel voorbeelden. Zo kleedt een badpak dames mooi af én is het ideaal om mee te zwemmen. Met een badpak heb je geen last van afzakkende bikinibroekjes of omhoog kruipende bikinitops. Daarnaast vinden veel vrouwen het prettig dat een badpak net wat meer van je lichaam bedekt dan de gemiddelde bikini. Ben jij ook fan van het badpak? Dan zijn de volgende trendy badpakken waarschijnlijk echt iets voor jou!

1. Annadiva Swim – Sunset Badpak
Een merk dat prachtige badmode verkoopt voor vrouwen met een grotere cupmaat, is Annadiva Swim. Het Sunset badpak is uitgevoerd in een donkerroze kleur en bevat een onweerstaanbare lurex patroonstof. Met dit badpak straal je dus letterlijk!

2. Beachlife – Zebra Badpak
Een andere favoriet voor deze zomer is het Zebra badpak van Beachlife. Dit badpak heeft een dieper decolleté en is versierd met een prachtige zebraprint op een roze ondertoon. Dierenprints raken nooit uit de mode, dus dit badpakis echt een blijvertje.

3. Marie Jo – Maiao Badpak
In het Maiao badpak van Marie Jo Swim steel jij zeker de show! Dit badpak met opvallende roze tint heeft een gestructureerde stof met visgraatmotief. Daarnaast bevat het badpak een schattig riempje onder de cups. Als je van opvallen houdt is dit badpak voor jou gemaakt!

4. PrimaDonna Swim – La Concha Voorgevormd Badpak
Het La Concha badpak van PrimaDonna Swim is perfect voor vrouwen met een grotere cupmaat. Naast de fijne pasvorm is dit badpak ook nog eens super trendy. Het badpak is namelijk versierd met een speelse streepjesprint die zorgt voor een chique en elegante uitstraling. Alleen al bij het zien van dit badpak in de kleuren felrood, oranje en goud krijgen wij zin in de zomer.

5. Annadiva swim – Confidence Corrigerend Badpak
Een item dat elk jaar steeds populairder wordt is het corrigerend badpak. Een corrigerend badpak bestaat vaak uit twee lagen. De eerste laag is een sterk corrigerende body, waarover een decoratieve buitenlaag zit. Een corrigerend badpak zorgt voor een shaping effect voor zowel je buik als taille. Veel vrouwen voelen zich prettiger in een corrigerend badpak, aangezien deze extra stevigheid biedt op de plekken die je wat minder wilt accentueren én zorgt voor een gestroomlijnd figuur. Hierdoor komt de nadruk te liggen op je taille. Een van dé corrigerende badpakken voor deze zomer is het Confidence corrigerende badpak van Annadiva Swim; een fijn badpak in tijdloos zwart.

Natuurlijk komen er nog veel meer badpakken binnen voor deze zomer! Wanneer bovenstaande badpakken niet helemaal jouw ding zijn, is er zeker een ander badpak dat wel aan jouw wensen voldoet. Happy summer!

Dit artikel is een samenwerking.

Laatste nieuws