Win: 3x een Stoov warmtekussen naar keuze

Doe mee en maak kans!

Dacht je dat de winter bijna ten einde kwam, dalen de temperaturen opeens weer! Maar geen zorgen, met een Stoov warmtekussen is dat helemaal niet erg. En we hebben goed nieuws: wij mogen 3 Ploovs naar keuze weggeven. Doe snel mee!

Warm en comfy

Ben jij een koukleum? Stoov to the rescue! Het merk produceert op een innovatieve en duurzame manier heerlijke warmtekussens en -dekens. De producten combineren infrarood warmtetechnologie met draadloos gebruiksgemak. Zo blijf jij altijd en overal warm en comfortabel, of het nou op de bank, in bed of zelfs in de auto of in de kampeerstoel is.

Goed voor de portemonnee

Eerlijk is eerlijk: met de huidige gasprijzen is een beetje extra warmte meer dan welkom. Want word je lekker warm gehouden door een Stoov, dan draai je de verwarming minder snel omhoog. En met iedere graad lager op de thermostaat, bespaar je als gemiddeld huishouden al snel €160 per jaar! Aan het opladen van een Stoov ben je gemiddeld maar €6 per jaar kwijt. Zo’n warmtekussen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Welke is jouw favoriet?

Nou zijn de kussens natuurlijk heel erg praktisch, maar dat niet alleen. Ze zijn ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De keuze is reuze of het nou om formaat, kleur of stof gaat, waardoor er altijd wel eentje in de smaak zal vallen.

Ben jij into de trendy teddy stof? Dan is de Woolly Ploov helemaal voor jou. Meer fan van klassiek velvet? Dan is de Velvet Ploov er eentje om naar te kijken. Of past wollig beter in jouw interieur? Dan is de Knitted Ploov een aanrader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stoov® | Heating cushions (@mystoov)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stoov® | Heating cushions (@mystoov)

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om met je Stoov op de bank te ploffen? Wij mogen er drie weggeven. Je mag hier kiezen uit alle Ploov kussens. Keuze gemaakt? Vul dan snel onderstaand winformulier in, vergeet niet te vermelden wat jouw favoriet is en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 maart 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws