Bettina Holwerda en Jim Bakkum delen hun relatiegeheim

"De laatste tijd draaien Jim en ik wisseldiensten"

Ze zijn al veertien jaar samen, drie kinderen verder en nog altijd dolgelukkig. Wat is het geheim van Bettina Holwerda en Jim Bakkum?

Luisteren

Hij was 19 en zij 28 toen ze elkaar ontmoetten bij de auditie van de musical Grease. Door het grote leeftijdsverschil was het geen liefde op het eerste gezicht. Maar dat leeftijd maar een getal is, hebben de twee wel bewezen. Want veertien jaar later zijn ze al jaren gelukkig getrouwd, hebben ze drie leuke kinderen en zijn ze nog altijd verliefd op elkaar. Hoe doen ze dat toch? “We luisteren echt naar elkaar en delen alles met elkaar”, vertelt Bettina aan Libelle. “Daarnaast kan Jim goed over zijn gevoel praten.”

Lieve man

Ook vindt ze hem écht een lieve man. “Gisteren zei hij nog hoe trots hij op me is. Dat hij weet dat het de afgelopen jaren soms best ploeteren was, maar dat hij nu ook ziet wat voor moois er op mijn pad komt. Elkaar dingen gunnen is heel belangrijk in een relatie.”

Quality time

Maar, zoals in elke relatie is er ook ruimte voor verbetering. Zo zouden ze best wat meer quality time willen tussen hun tijd met de kinderen en hun drukke werkschema’s door. “De laatste tijd draaien Jim en ik wisseldiensten: ik ga de deur uit zodra hij thuiskomt, of andersom”, legt ze uit. Ze willen meer tijd voor elkaar en dat hoeft heus niet te gek te zijn. “Een weekendje weg naar Amsterdam of Groningen is ook al fijn.”

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws