Nieuwe sneakers kopen? Hier moet je op letten!

Lees ook

Nieuwe sneakers kopen? Hier moet je op letten!

Zoek uit welk merk bij je past

Er zijn zoveel verschillende merken sneakers op de markt, dus het is belangrijk om te bepalen welk merk het beste bij je past. Sommige merken zijn bekend om hun sportieve en functionele schoenen, terwijl andere merken bekend staan om hun trendy en modegerichte exemplaren. Bepaal welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn en kijk welk merk hier het beste aan voldoet. Bij van Arendonk kun je goed terecht, zij hebben een ruim assortiment van de allermooiste merken.

Bepaal je budget

Sneakers kunnen in prijsklasse variëren van een paar tientjes tot wel honderden euro’s. Denk goed na voordat je gaat winkelen welk budget je hebt voor nieuwe sneakers. Dit helpt je om gericht te zoeken en te voorkomen dat je verleid wordt door duurdere modellen die buiten je budget vallen. En als je echt die wat duurdere sneakers wilt, dan moet er wellicht iets langer worden gespaard.

Lees reviews

Voordat je nieuwe sneakers koopt, is het een goed idee om reviews te lezen van mensen die de sneakers al hebben gekocht. Dit geeft je een goed beeld van de kwaliteit van de sneakers, hoe comfortabel ze zijn en of er eventuele bijzonderheden zijn met betrekking tot de maat of de pasvorm. Voornamelijk de van oorsprong Nederlandse Nubikk sneakers winnen steeds meer terrein en zijn er voor dames en heren.

Probeer ze uit

Voordat je nieuwe sneakers koopt, is het belangrijk om ze uit te proberen. Dit betekent dat je dus eigenlijk naar een fysieke winkel gaat om ze te passen, of dat je zeker weet dat de webshop waar je ze koopt een goed retourbeleid heeft. Alleen op deze manier weet je zeker of de schoenen goed passen en ook lekker lopen. De pasvorm is het allerbelangrijkste, voel dus goed aan of ze nergens knellen of bijvoorbeeld te ruim zitten.

Photo by Mike Von on Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook