Zo stel je een hippe outfit samen voor jezelf 

Lees ook

Levert het je in de ochtend de nodige stress op, wanneer je uit alle kleding in je garderobe een hip setje samen moet stellen? Je bent hierin niet de enige! Het kan best lastig zijn om een blouse of shirt te combineren met een pantalon of rok. In het bijzonder, wanneer je even geen inspiratie meer hebt. Een bezoek aan een webshop als Expresswear kan de oplossing vormen! Niet alleen om nieuwe kleding te kopen, maar bijvoorbeeld ook om inspiratie op te doen uit de items die men hier met elkaar combineert. Denk aan een hip, wit shirt met een stoere broek van zwart of donkerbruin leer. In dit artikel lees je meer over de wijze waarop je een toffe outfit samenstelt. Een outfit is immers meer dan een shirt met een broek! Kleding mag best wat losser vallen

Voorheen kozen dames vaak al snel voor een strakke jeans met daarboven een blouse of bijvoorbeeld t-shirt. Tegenwoordig mag kleding wat losser vallen en wordt sneller gekozen voor het gebruik van andere materialen. Zo wordt de jeans ingewisseld voor een broek van onder meer Studio Anneloes, gemaakt van polyamide en elastaan. Deze broeken knellen minder bij je middel en bieden veel comfort gedurende de dag. Hierbij betekent de keuze voor een broek van polyamide en elastaan absoluut niet, dat je met een trainingsbroek rondloopt; deze broeken zijn bijzonder elegant en stijlvol. Naast de losse broek van deze materialen, is ook een jumpsuit populairder geworden. Combineer de jumpsuit met een fraai colbert om de outfit een chique look te geven.

Hippe sneakers onder een nette outfit

Niet alleen wordt de jeans vaker vervangen door een broek van elastaan en polyamide, ook de chique hakken blijven vaker achter in de kast. Populair is het gebruik van hippe, vaak spierwitte sneakers onder een outfit. Het staat niet alleen fraai, maar biedt ook meer comfort. Overigens zijn het niet alleen dames die vaker voor deze sportieve sneakers onder een nette outfit kiezen; ook mannen doen het. De puntschoenen die we voorheen op kantoor zagen, zien we tegenwoordig steeds minder vaak.

Outfit compleet maken met sieraden

Heb je een comfy outfit samen kunnen stellen? Maak je outfit compleet met bijpassende sieraden. Denk aan een elegante armband en een paar oorbellen. Ook een ketting staat vaak mooi, om bijvoorbeeld een jumpsuit wat speelser te maken. Het voegt details toe!

Photo by Alyssa Strohmann on Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook