Deze 3 trends gaan we dit voorjaar overal zien

Nieuw seizoen, nieuwe trends. Wat spotten we op de catwalk en – veel belangrijker – wat dragen we daarvan zelf graag het liefst? Elegance selecteerde haar favoriete looks voor het nieuwe modeseizoen.

Eyecatchers

Kleine investering, groot plezier: opvallende oorbellen. Combineer ze het liefst met een outfit die mooi matcht maar eenvoudig is. Een fijne trui, wollen jas en het haar strak naar achter, zodat je sieraden alle aandacht krijgen die ze verdienen. Wij zijn fan van deze exemplaren, gespot bij Saint Laurent.

Gaten

Wit kant, crochet, grof gebreid of gehaakt. Je zag ze bij elke show voorbijkomen. De witte kanten blouse is natuurlijk populair, maar zomerser dan een opengewerkte kaftan, zoals deze van Zimmermann, wordt het niet. Draag hem over je badpak tijdens een trip naar – zeg – The White Lotus, of met sandaaltjes en opvallende oorbellen naar dat cocktail-feestje.

Het pak

Wat ons betreft een blijver! Twee kledingstukken die je op zoveel manieren kunt combineren, zowel sportief als casual-chic en dus de investering meer dan waard. Kies deze lente voor een set in pastel, zoals deze van Victoria Beckham.

De (online) winkels hangen inmiddels vol met heerlijke lente-mode, dus wij hebben nog maar één ding te zeggen: shop till you drop!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws