Zo kom je de winter door

Lees ook

Je bent een echte koukleum die wilt dat de winter zo snel mogelijk voorbij is, zodat je weer heerlijk kunt genieten van de warme zonnestralen op jouw lichaam. Helaas moeten we er nog wel even op wachten voordat de temperaturen weer zullen stijgen. De kosten voor de verwarming zijn ook erg hoog, dus is dat voor dit jaar niet echt jouw uitweg. Het kan daarom al aardig helpen om je lekker warm aan te kleden. Lees hier hoe je dat doet!

Dit moet je aantrekken

Voor iemand als jou is het lastig om een outfit te dragen die er niet trendy en hip uitziet. Je wilt namelijk dat je er te allen tijde op en top uitziet, maar het is belangrijker om het lekker warm te hebben dan een outfit te dragen die er geweldig uitziet en je niet warm houdt. Het is dus goed om te beginnen met de beste stoffen die je kunt dragen. Fleece, zijde en wol werken erg goed. Ze zijn namelijk isolerend. Katoen kun je het beste in de kast laten liggen. Vooral als het dan ook nog eens gaat regenen tijdens de koudere dagen zul je het erg koud krijgen. Zorg ten tweede voor drie lagen. De onderste laag bestaat uit thermokleding. Deze zorgt ervoor dat de kou netjes wordt afgevoerd. De tweede laag bestaat uit een t-shirt of een polo. De derde en laatste laag moet jou beschermen tegen regen, wind of sneeuw. Je kunt namelijk erg afkoelen door deze weersomstandigheden. Doe daarom een winterjas aan met een flared leren broeken je bent klaar om te gaan!

Wil je beter tegen de kou kunnen?

Jij als koukleum zit eigenlijk elke winter met hetzelfde probleem. Het is altijd te koud en je wilt daar graag wat aan gaan doen. Eigenlijk is het gewoon een kwestie van wennen. Hoe vaker je jouw blootstelt aan de kou, hoe beter je de kou kunt verdragen. Let er dan wel op dat je dit geleidelijk doet. Het is niet nodig om direct onder de koude douche te staan. Daarnaast gaat jouw bruine vet werken als je wordt blootgesteld aan de kou. Tenslotte bereik je er nog een voordeel mee. Jouw verwarming staat minder vaak aan en je kunt ook nog eens een stuk kouder gaan douchen. Dat bespaart je dus een hoop kosten! Maar je hoeft je nu niet gelijk dun te gaan kleden. Pak nog altijd jouw warme faux fur jassen dames als je naar buiten gaat! Wil je gelijk gaan shoppen en lekker warm blijven deze laatste paar maanden van de winter? Neem dan een kijkje op de site van Ibana!

Photo by Ren QingTao on Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook