Deze laars maakt een onverwachte comeback

Ga jij ervoor?

Er zijn van die fashion trends die je niet verwacht ooit weer te zien. Maar geloof het of niet: na de lakleren legging maakt nu de lakleren laars een comeback.

Latex party

Lakleren leggings, latex trench coats… Ze hebben de afgelopen jaren allemaal de revue gepasseerd. Maar wie dacht er nog aan de glimmende zwarte laarzen? Juist, niemand. Totdat Hailey Bieber, toch wel één van de grootste trendsetters van het moment, in de old skool stappers werd gespot. Met een little black dress, lange leren jas en kniehoge lakleren laarzen met hak werd trotseerde ze het nachtleven. Ook fashion experts en influencers hebben de trend helemaal omarmd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @camillecharriere

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝔛 (@xeniaadonts)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Saint Laurent

Doe je een rondje designer merken, dat valt het inderdaad op dat er veel lakleren pareltjes worden aangeboden. Zo heeft Saint Laurent de hoogglanzende schoenen in alle soorten en maten, van hoge laarzen tot chelsea boots en van pumps tot herenschoentjes.

Vind je de Saint Laurent prijzen wat aan de hoge kant? Niet getreurd. Ook bij high street merken als Zara, & Other Stories, H&M en Asos druppelen de zwart glimmende schoenen binnen met wat kleinere prijskaartjes eraan.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws