De mooiste looks van de Critics Choice Awards 2023

De red carpet werd gevuld met prachtige jurken.

Lees ook

Traditiegetrouw staat het begin van een nieuw jaar in het teken van allerlei awards, uitreikingen, en prijzenceremonies. Afgelopen weekend was het de beurt aan de Critics Choice Awards, waarbij sterren in de mooiste jurken over de rode loper paradeerden.

Glitter

Glitter was populair dit jaar. Een hoop sterren gingen voor stralend zwart, maar bijna alle kleuren van de regenboog waren op de loper te spotten. Van Kate Hudsons platinum outfitje met een smaakvolle dosis sideboob tot de sexy slit en mesh-illusie aan de japon van Aubrey Plaza – zelfs nieuwslezeres Rebecca Jarvis, die hier niet direct bij het grote publiek bekend is, maakte indruk.

Sheer

Bij de Golden Globes werd vorige week flink uitgepakt met sexy outfitjes, en ook dit weekend stelden de sterren niet teleur. Alsof het was afgesproken, verschenen er een hoop actrices in niets verhullende outfitjes met een hoop see through materiaal.

Goud

Sommigen hielden het echter simpel: met goed goud zit je nooit fout!

Off white

Ook gebroken wit werd veel gezien. Van Elle Fanning die voor volumieus ging tot Phoebe Dynevor die juist voor klassiek ging.

Klassiek zwart

En last but not least: sommige sterren gingen voor klassiek zwart. Want met en zwarte jurk kan het nooit fout gaan.

Grote winnaars

De prijzen waren onderverdeeld in twee categorieën: een reeks awards voor de filmindustrie, en een aparte selectie beeldjes voor series op tv en streaming-services. In de filmcategorie was Everything Everywhere All at Once de grootste winnaar met vijf prijzen. Black Panther: Wakanda Forever en Glass Onion: A Knives Out Mystery gingen er beiden met twee prijzen vandoor.

Bij de series wist Better Call Saul de meeste nominaties te verzilveren, op de voet gevolgd door Abbott Elementary, The Dropout, en Weird: The Al Yankovic Story met elk twee awards. En nu is het aftellen tot het volgende grote prijzenfestijn!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook