Zien: de digitale cover van het grote Elegance feestnummer

Het is feest!

Lees ook

Het grote feestnummer van Elegance ligt in de winkel en daarom trakteren we jullie op onze tweede cover, namelijk de digitale Elegance cover.

Feest!

Het is drie dubbel feest deze maand bij Elegance! Eén: het is bijna Kerst. Twee: De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop staat in deze editie. En dan de derde reden waarom het feest is: Elegance bestaat precies deze maand 85 jaar! 85 jaar! Wie jarig is, trakteert. En daarom geven we op pagina 124 maar liefst 85 prijzen weg. Van heerlijke beautypakketten tot een afternoon tea in het Waldorf Hotel.

Hoofdredactrice Hilde: “Het maken van de laatste Elegance van het jaar is sowieso een feestje: de wishlists die we met het team samenstellen, de mode die gekozen wordt voor de shoots en shoppings en het huis waar we mochten binnenkijken dat voor de gelegenheid al helemaal in kerstsferen was gedompeld. Maar de kers op de taart in deze editie is toch echt die horoscoop. Ik zeg proost en ik hoop dat iedereen een mooie maand tegemoet gaat!”

Total look: Chanel

In deze editie vind je niet alleen outfit inspiratie met party pailletten, maar ook de mooiste items voor de winter.
Hul jezelf in warme breisels en extra lagen. Combineer grijstinten met zacht bruin. Draag warme ruitpatronen met stoer leer. En creëer zo je eigen winter wonderland. Op bovenstaande cover alvast een sneak peek: een hebberigmakende roze jas van Chanel. Wat is-ie mooi he?

FOTOGRAFIE MARTIJN SENDERS | CREATIVE DIRECTOR PEDRO DIAS

Laatste nieuws

Zie ook