Deze nieuwe bestseller is het snelst verkopende non-fictie boek aller tijden

Het lezen waard.

Lees ook

Nog op zoek naar een boek om te lezen? Prins Harry’s tell-all boek Spare ligt sinds dinsdag in de boekhandels en gaat nu al door het dak. Het boek heeft het record verbroken van snelst verkopende non-fictie boek aller tijden.

Record

Met dank aan gelekte edities en Spaanse boekhandels die de memoires ruim een week te vroeg in de schappen hadden liggen, hebben we deze week al volop onthullingen en details van het spraakmakende boek meegekregen. En niet alleen wij zijn benieuwd hoe het is om op te groeien in de Britse koninklijke familie, Harry’s memoir heeft namelijk nu al meer dan 400 000 boeken verkocht. Het boek heeft daarmee het record van snelst verkopende non-fictie boek ooit verbroken. Ook staat het boek op dit moment op nummer één van de lijsten van best verkopende boeken.

Inhoud

De Duke of Sussex zei “dat hij het boek zou schrijven als de man die hij is geworden, niet als de prins die hij ooit was”. In zijn boek vertelt Harry onder anderen over zijn decennialange strijd met het verdriet nadat zijn moeder, prinses Diana, omkwam bij een auto-ongeluk. Ook gaat hij in op conflicten die hij heeft gehad met zijn vader, koning Charles, zijn stiefmoeder, de koningin-gemalin Camilla en zijn broer, prins William, die de troonopvolger is. Vooral de conflicten met zijn broer zorgden voor de nodige ophef.

Het boek beloofde al tijdens de bekendmaking ervan spraakmakend te worden en is dus sinds dinsdag overal beschikbaar. Eerlijk is eerlijk: levert al dat koninklijke drama toch nog wat op!

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook