5 Wijze levenslessen van Naomi Campbell

Deze mentaliteit heeft haar zo ver gebracht dat ze nu ruim tachtig miljoen waard is.

Lees ook

Bescheiden zijn komt niet voor in het woordenboek van Naomi Campbell. En die mentaliteit heeft haar zo ver gebracht dat ze nu ruim tachtig miljoen waard is. “Ik verdien veel geld en ik ben iedere cent waard”, zegt ze dan ook. Daar kunnen we wel wat van leren.

1. Overdaad schaadt nooit
Nou ja, bijna nooit. Het moet wel fabulous blijven. Kies daarom voor mooie materialen en slechts enkele kleuren. Wit op wit, of wit met goud als accentkleur, het is – ondanks de veelvoud aan items – heel stijlvol.

2. Go unique
Kies unieke juwelen of sieraden. Ga in grote steden op zoek naar onafhankelijke boetieks en juweliers, voor stukken die niemand heeft. Dat maakt jou en je look veel interessanter.

3. Instant glamour
Zet je ogen aan met eyeliner en mascara en kies voor een bril met getint glas. Die hoef je binnen niet af te zetten. Zo verhul je eventuele wallen en je straalt instant glamour uit.

4. Heb lef!
We zijn vaak bang om op te vallen, en zien dat als iets negatiefs. Voor de Naomi’s van deze wereld is blending in the crowd zo ongeveer het ergste wat ze kan overkomen.

5. Zacht randje
Diva’s hoeven niet per se high maintenance of arrogant te zijn. Ook Naomi heeft dat ontdekt en zet zich nu poeslief in voor charity.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook