Hierdoor heb je meer kans op die nieuwe baan

Vergeet dit onderwerp niet aan te snijden.

Lees ook

Laten we eerlijk zijn, een baan vinden is niet altijd gemakkelijk. Van een cv in elkaar knutselen tot eindeloos veel sollicitatiegesprekken. Maar uit onderzoek blijkt dat er iets is wat je een stuk aantrekkelijker maakt voor werkgevers.

Onderzoek

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En is je zoektocht naar een nieuwe baan begonnen? Vergeet tijdens je sollicitatiegesprek dan te praten over de reizen die je gemaakt hebt. Van Londen tot Parijs en van Indonesië tot Canada; het blijkt dat veel reiservaring jou de perfecte kandidaat maakt voor die nieuwe baan.

Reis cv

Statistieken van Hostelworld tonen aan dat toekomstige werkgevers net zo onder de indruk zijn van een indrukwekkende reis cv als van een werk cv. In feite geloofde maar liefst 82% van de ondervraagde werkgevers dat reizen naar verschillende landen je een betere werknemer maakt. En als je twee vliegen in één klap wilt slaan, kun je solliciteren voor een baan die je betaalt om te reizen!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

focus thuiswerken tips

5 Tips om meer gefocust te blijven tijdens het thuiswerken

Is je concentratie de laatste tijd ver te zoeken? Met deze tips is dat verleden tijd.
Vrouwelijke baas

Bewezen: een vrouwelijke baas zorgt voor meer motivatie op kantoor

Het blijkt dat vrouwelijke bazen beter zijn dan hun mannelijke collega's. Althans, dat meldt de Time. Zo is uit een onderzoek gebleken dat vrouwen vaak betere managers zijn.