Tip: zo vind je de perfecte nude lippenstift voor jouw huidskleur

Een goede graadmeter.

Lees ook

Heb jij vaak problemen met het vinden van de juiste nude lippenstift kleur bij jouw skin tone? De oplossing is nabij met deze handige tip.

Nude lipstick

Het is een must om een nude lippenstift op zak te hebben. Zo is het geschikt voor naar je werk, maar kan het ook klassiek staan tijdens een etentje. En het belangrijkste: het is makkelijk om aan te brengen. Waar je met rode lippenstift netjes binnen de lijntjes moet stiften, valt het bij een nude kleur niet op als het niet ‘perfect’ zit. Maar hoe vind je nou de juiste nude lippenstift?

Lichaamsdeel

In het Amerikaanse televisieprogramma Doctors TV werd een bizarre truc onthuld die belooft jou aan de perfecte nude lipstick te helpen. De tint die het beste bij jou past zou namelijk af te lezen zijn aan een bepaald lichaamsdeel. En wel: je tepels. “De tepeltruc kan handig zijn voor de meeste huidtinten”, aldus make-upartist Elisa Flowers. “Maar voor vrouwen die heel lichte tepels of juist heel donkere, kan het niet altijd werken.” Daarnaast moet je oppassen met temperatuurverschillen; die zouden er namelijk ook voor kunnen zorgen dat je tepels van kleur veranderen. Geen gouden tip dus, maar wel een handige graadmeter.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.
make-up

In beeld: dit is waarom je make-up niet te lang moet gebruiken

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.
Vitamine C-serum

De grootste voordelen van vitamine C-serum volgens dermatologen

Geen wonder dat veel mensen hun skincare routine hebben aangevuld met dit product.