Tip: zo vind je de perfecte nude lippenstift voor jouw huidskleur

Een goede graadmeter.

Lees ook

Heb jij vaak problemen met het vinden van de juiste nude lippenstift kleur bij jouw skin tone? De oplossing is nabij met deze handige tip.

Nude lipstick

Het is een must om een nude lippenstift op zak te hebben. Zo is het geschikt voor naar je werk, maar kan het ook klassiek staan tijdens een etentje. En het belangrijkste: het is makkelijk om aan te brengen. Waar je met rode lippenstift netjes binnen de lijntjes moet stiften, valt het bij een nude kleur niet op als het niet ‘perfect’ zit. Maar hoe vind je nou de juiste nude lippenstift?

Lichaamsdeel

In het Amerikaanse televisieprogramma Doctors TV werd een bizarre truc onthuld die belooft jou aan de perfecte nude lipstick te helpen. De tint die het beste bij jou past zou namelijk af te lezen zijn aan een bepaald lichaamsdeel. En wel: je tepels. “De tepeltruc kan handig zijn voor de meeste huidtinten”, aldus make-upartist Elisa Flowers. “Maar voor vrouwen die heel lichte tepels of juist heel donkere, kan het niet altijd werken.” Daarnaast moet je oppassen met temperatuurverschillen; die zouden er namelijk ook voor kunnen zorgen dat je tepels van kleur veranderen. Geen gouden tip dus, maar wel een handige graadmeter.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

veroudering

Met deze simpele tips bescherm je je decolleté tegen veroudering

Niet alleen je gezicht wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen van buitenaf en UV-straling van de zon, maar ook je decolleté en hals.
Kate Middleton en Meghan Markle

Kate Middleton en Meghan Markle zweren bij deze gezichtsolie 

De hertoginnen zijn beiden fervent gebruiker van deze olie.