3x Winterse uitjes in Amsterdam

Enjoy!

Lees ook

Heb je op deze donkere, korte dagen geen idee meer wat te doen? Elegance to the rescue. Wij tippen de fijnste activiteiten deze winter in Amsterdam. Leuk om te bezoeken met je partner, vrienden of familie. Yes! 1. Winterparadijs

Dompel je nog tot het einde van dit jaar onder in dit Amsterdamse sprookje in de RAI. Bezoek het paradijs overdag of ’s avonds voor een vullend programma. Zo wachten illusionisten Hans Klok en Victor Mids je op in het Grote Ijstheater, spijkert Britt Dekker je je dierenkennis bij en zorgt o.a. Monique Smit voor de kids. Zo kun jij met je partner, moeder of vriendin dwalen over het terrein onder het genot van een hapje en een drankje.

2. Wereldkerstcircus

Ons kersthart maakt een sprongetje: het grootste kerstcircus van Nederland mag na twee jaar, op woensdag 21 december, weer haar deuren openen voor de 36ste editie in het Koninklijk Theater Carré. Geniet van het circus zoals het bedoeld is en laat je verbazen door de bijzondere en ijzersterke acts. Maak wereldrecords van dichtbij mee en aanschouw met grote ogen de gouden clown, jongleerders, zwaardlikkers, luchtacrobaten en véél meer.

3. Afternoon Tea Waldorf Astoria Hotel

Ieder seizoen biedt Waldorf Astoria hotel in Amsterdam een nieuwe luxe high tea aan. Deze keer is-ie geïnspireerd op de culinaire reis van Cire Trudon, ’s werelds oudste kaarsenproducent. De Chef en de Patissier van het vijfsterrenhotel lieten zich aan de hand van geur en smaak meevoeren in de geschiedenis van Trudon. Dat resulteerde in een mooie selectie hartige en zoete heerlijkheden, geïnspireerd op grootheden uit de geschiedenis, die je moet proeven.

Als hier geen leuk uitje zit, dan weten wij het ook niet meer! Allemaal leuk om met het gezin te doen, met een groep vrienden of natuurlijk om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Enjoy!

Laatste nieuws

Zie ook