Joie de Vivre! Vier de feestdagen met Grey Goose cocktails bij hotspot Nela

Met minder dan twee weken op de teller, staan de feestdagen nu écht voor de deur. En die zijn niet compleet zonder een goede cocktail. Schuif aan bij de nieuwe Amsterdamse hotspot Nela voor een Roasted Espresso Grey Goose Martini of ga thuis zelf aan de slag en verras je gasten met een home made Espresso Martini.

Proosten bij restaurant Nela

Kom jij in de maand december om in de feestelijke diners er borrels? Dan snappen we heel goed dat je af en toe even op adem moet komen en een leuke hotspot zoekt om te proosten, zodat je zelf niks hoeft te organiseren, maar alleen maar hoeft te genieten. Onze tip? De nieuwste hotspot van Amsterdam: Restaurant Nela. In deze feestmaand kun je daar de beste Grey Goose cocktails drinken. Het restaurant heeft de originele Espresso Martini een twist gegeven en de Roasted Espresso Grey Goose Martini gecreëerd. Maar ook de Espresso Martini is een aanrader! Samen met je vrienden of familie geniet je daarbij ook van heerlijke gerechten, zoals beef tartare met langoustine, dry age Scottish beef met grilled corn ribs of roasted leek met belper knole. Yum!

Cocktails at home

Wil je wel zelf de keuken in duiken en kun jij best een beetje cocktails shaken, dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Maak je kerstdiner of New Year’s Eve borrel onvergetelijk door een signature cocktail aan je gasten te serveren. Hieronder de recepten voor een Espresso Martini en Dry Martini. Succes!

Espresso Martini
Ingrediënten

 • 50 ml Grey Goose vodka
 • 30 ml espresso
 • 20 ml koffielikeur
 • Snufje zout
 • 3 koffiebonen
 • Ijsblokjes

Bereidingswijze
Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Schenk de Grey Goose vodka, espresso en koffielikeur erbij
Shake goed en zeef in een martini cocktailglas. Garneer met drie koffiebonen.

Dry Martini
Ingrediënten

 • 50 ml Grey Goose vodka
 • 10 ml MARTINI Extra Dry Vermouth
 • Scheutje Oranje Bitter
 • Schijfje citroen
 • Ijsblokjes

Bereidingswijze
Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Schenk de Grey Goose vodka, vermouth en bitters erbij.
Roer goed en zeef in een gekoeld martini cocktailglas.
Garneer met een schijfje citroen.

Joie de Vivre met Grey Goose

Het enige wat je nodig hebt voor een heerlijke cocktail, of het nu thuis is of bij Restaurant Nela, is een fles Grey Goose Vodka. De fles alleen al is een pareltje om naar te kijken, maar de vodka zelf is natuurlijk waar het om draait. En die stelt niet teleur. Het doel was om een Franse wodka te creëren die anders is dan alle andere. De beste ingrediënten uit Frankrijk – zachte wintertarwe uit Picardië en zuiver bronwater uit de cognacstreek – hebben gezorgd voor een zachte smaak en veelzijdigheid, waardoor de vodka geschikt is voor elke gelegenheid en alle momenten die ertoe doen. Joie de Vivre!

Geen 18? Geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Laatste nieuws