Beleef een onvergetelijke vakantie met je vriendinnen

Lees ook

Druk, druk en nog eens druk. Tegenwoordig maken we te weinig tijd onze vrienden en vriendinnen. We hebben allemaal een fulltime baan, de een heeft kinderen en we hebben een hele waslijst aan series die we moeten wegwerken. Zonde eigenlijk, want zij zijn zo belangrijk in ons leven. Superbelangrijk om eens tijd te maken voor elkaar en échte quality time beleef je op vakantie. Een weekend of week herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken. Wij geven een aantal tips voor een onvergetelijke vakantie met je vriendinnen.

Herinneringen ophalen

Samen herinneringen ophalen tijdens een goed gesprek, onder het genot van een wijntje of ander drankje, is altijd een goed idee. Wat dachten jullie van een wijnproeverij of een high-wine, waarbij je ook nog eens tonnetje rond naar jullie vakantiehuisje terug kunnen gaan. Bij deze luxe manier van borrelen krijg je bij ieder ronde lekkere wijntjes en hartige hapjes. Zo genieten jullie van eten en drinken, maar vooral van de tijd voor elkaar.

Shoppen!

Toe aan een frisse look? Ga eropuit tijdens een dagje shoppen. Koop de winkels leeg en ga daarna lekker op het terras zitten. Gelukkig ben je tijdens een vakantie in eigen land vaak snel in een grote stad waar je heerlijk kunt winkelen. Liever iets verder weg? Ook in Duitsland en België zijn er op rijafstand steden waar jullie je optimaal zullen vermaken. Wat dacht je van een vakantiehuis in de Ardennen of een vakantiehuis in Duitsland? Een klein stukje rijden, maar dan bevinden jullie je ook echt in een totaal andere wereld. Geniet van bergen, heuvels en prachtige landschappen. De volgende steden zijn op rijafstand van Nederland en een ideale bestemming.

  • Oberhausen
  • Keulen
  • Antwerpen
  • Brugge

Een dansje wagen

Wat dacht je van een festival? Een dag of heel weekend vermaak, met de beste artiesten. Een chille vibe en ouderwets losgaan met elkaar. Het festivalseizoen is weer begonnen! Zoek je favoriete genre uit en ga opzoek naar het festival dat bij jullie past. Lekker dansen op het strand of op een groot festivalterrein op een weiland? Het maakt niet uit, het kan allemaal.

Waar jullie ook naar toe gaan, neem de tijd voor elkaar. Ga dus niet ‘maar’ een dagje weg, maar neem een weekend of zelfs week de tijd voor elkaar. Boek een huisje of hotel en ga samen op avontuur. Maak nieuwe herinneringen, die jullie tijdens het daaropvolgende weekend weer op kunnen halen. Misschien maken jullie hier wel een traditie van. Een jaarlijks weekje weg met de meiden!

Photo by Helena Lopes on Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook