Elegance 85 jaar winactie: hotelovernachting voor 2 in Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren… Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op een hotelovernachting + ontbijt voor 2 personen in Sofitel Legend The Grand Amsterdam? Doe dan snel mee!

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam biedt vijfsterren luxe in een unieke historische ambiance, voorzien van Franse elegantie en grandeur. Het hotel verwelkomt een verscheidenheid aan gasten, van trendy Amsterdamse elite tot beroemde internationale filmsterren. De rijke historie en Franse luxe van het iconische hotel is terug te vinden in alle kamers en suites (inclusief butlerservice), de restaurants, de zalen en het prachtige terras in de binnentuin. In de loop van de eeuwen heeft het Amsterdamse monumentale pand waarin The Grand gevestigd is, zich verrijkt door talloze speciale evenementen en heeft het gedurende de tijd ook culinaire bekendheid verworven.

Vijfsterren luxe

Niks leukers dan de hoofdstad ontdekken met een overnachting bij vijfsterren hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Laat je onderdompelen in luxe en geniet van een overnachting voor twee personen in een van de Junior Suites met ruime slaapkamer, lounge ruimte en luxe badkamer met ligbad, inloop regendouche en luxedouche & badproducten van Diptyque. Ontwaak volledig uitgerust uit het kingsize Sofitel MyBed™ en start de dag met een heerlijk Champagne ontbijt. Je persoonlijke butler zal ervoor zorgen dat je niets tekort komt om je verblijf zo comfortabel en gedenkwaardig mogelijk te maken. Daar houden we van…

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je zelf een kamer boeken.

Onder de foto’s kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws