Elegance 85 jaar winactie: 5x Afternoon Tea by Waldorf voor 2 personen

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren… Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 5 Afternoon Tea by Waldorf plekjes voor 2 personen? Doe dan snel mee!

High tea

Ieder seizoen biedt Waldorf Astoria hotel in Amsterdam een nieuwe luxe high tea aan. Deze keer is-ie geïnspireerd op de culinaire reis van Cire Trudon, ’s werelds oudste kaarsenproducent. De Chef en de Patissier van het vijfsterrenhotel lieten zich aan de hand van geur en smaak meevoeren in de geschiedenis van Trudon. Dat resulteerde in een mooie selectie hartige en zoete heerlijkheden, geïnspireerd op grootheden uit de geschiedenis.

De culinaire en historische reis begint met zes hartige creaties. Onder andere de zalm en komkommer, een vertaling van de bloementuin van Josephine de Beauharnais. En het Schots ei, geïnspireerd op de favoriete koninklijke zomerresidentie van Koningin Elizabeth II. Of wat dacht je van een vol-au-vent met truffel, de favoriet van Lodewijk XIV? Daarna ga je over op zoete smaaksensaties. Bijvoorbeeld de eetbare kaars gemaakt van appel, citroen, gember en munt, geïnspireerd op Abd El Kader. Maar ook een madeleine van chocolade, lavendel en honing, een eerbetoon aan ruiter en schermster Madeleine de Maupin. En natuurlijk nog veel meer, dus laat je verrassen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je zelf een tafeltje reserveren.

Onder de foto’s kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws