Met deze items is jouw garderobe helemaal Christmas-proof

Let's go!

We weten allemaal dat december een drukke maand is voor iedereen. Van kerstborrels, naar het shoppen van cadeaus en naar de leukste kerstfeestjes. Je vliegt van hot naar her, waardoor je bijna geen tijd meer hebt om een sprankelende kerst outfit samen te stellen. Daarom neemt Marie Claire dat graag van je over en deelt de meest stijlvolle items die niet mogen ontbreken in je kerst-garderobe.

Forever wardrobe

Dit jaar kun je klakkeloos allerlei nieuwe kleding in huis halen, maar het is natuurlijk veel beter om gericht te werken aan een festive capsule wardrobe: tijdloze, feestelijke items die je ook volgend jaar én de jaren daarop uit de kast kunt halen voor een feestelijke kerstlook.

Bij kledingmerk Closed kun je prachtige kledingstukken shoppen waarmee je feestelijk voor de dag komt. De capsulecollectie Shine On leent zich daar met name voor. Met de blazers, elegante zijden items en gebreide stukken uit deze collectie kun je moeiteloos een feestoutfit samenstellen. De items zijn neutraal (niet te verwarren met saai!), waardoor je ze makkelijk met elkaar kunt combineren, zonder je af te hoeven vragen of de kleuren wel met elkaar matchen. Een kerstlook samenstellen was nog nooit zo makkelijk.

Festive basics

De Shine On-collectie bevat alle feestelijke basics die je nodig hebt om een capsule garderobe voor de feestdagen samen te stellen – al kun je deze items all year around prima dragen. Denk aan zwarte en witte basic tops met een silky look, glimmende overhemden in nude tinten, little black dresses en chique blazers en pantalons.

De Shine On-collectie is sinds 18 november verkrijgbaar op de website van Closed. Het shoppen kan dus beginnen. Overigens kun je bij het label ook terecht voor je accessoires. Zo kun je hier ook de mooiste handtassen, schoenen, kettingen en armbanden kopen. Happy shoppings!

Bron: Marie Claire | Beeld: Closed

Laatste nieuws