Dit zijn de zes grootste zonnebrillentrends voor het najaar

We kunnen er geen genoeg van krijgen!

Naast de beruchte jassen- en truientrends voor dit najaar, zijn ook de zonnebrillentrends niet onbelangrijk. Experts voorspellen dat deze zes zonnebrillen in de herfst en winter niet in je collectie mogen ontbreken.

Klasse, stijl en sophistication

Hoewel de zonnige dagen zo goed als voorbij zijn, is een goede zonnebril niet te missen in je najaarsgarderobe. De kans is daarom ook groot dat je dit najaar steeds meer zonnebrillen gaat zien. Zonnebrillen staan nou eenmaal voor klasse, stijl en sophistication. Maar hoe vind je nou die perfecte zonnebril voor het najaar? L’OFFICIEL helpt ons daarbij door de zes zonnebrillentrends voor het najaar op een rijtje te zetten.

Wielrenbrillen

Natuurlijk bedoelen we hiermee niet de échte wielrenbrillen, maar een meer fashionable variant ervan. Hoewel deze gepolariseerde biker bril nu niet meer weg te denken is uit het modebeeld, hadden we een paar jaar geleden nooit gedacht dat dit een statement zoud worden. Beroemdheden als Kylie Jenner en Amelia Gray Hamlin namen het voortouw en lieten ons kennismaken met de beruchte biker brillen. Zo zijn we er bijvoorbeeld achter gekomen dat de biker bril een echt fashion statement is als je een groot fan bent van streetstyle. We love it!

Bug eyed

Iets wat dit jaar opviel op de fall runway, waren hele grote, oversized, bug eyed zonnebrillen. Wederom weer een fashion statement wat we totaal niet hadden verwacht, maar geen genoeg meer van kunnen krijgen. Are you living for the drama? Dan is deze zonnebril voor jou gemaakt. De retrostijl uit de 70’s zorgt ervoor dat de bril een edgy kant heeft, maar toch modern blijft. En zeg nou zelf: wie houdt er niet van een bril die álle aandacht trekt?

Gekleurde glazen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juna | Outfit Inspo (@junabanda_)

Steeds vaker zien we gekleurde glazen in zonnebrillen, en heel eerlijk: wij zijn fan! Gekleurde glazen zijn namelijk niet alleen modieus, het is ook nog eens speels en stoer. Hoewel we eerder altijd wat kleinere zonnebrillen met gekleurde glazen zagen, maken de grotere zonnebrillen nu ook hun opwachting. Veel influencers zien we deze trend achternagaan, waardoor we zeker weten dat dit dé zonnebrillentrend wordt voor dit najaar. En je weet wat ze zeggen: go big or go home!

Onze favoriete najaarsbrillen? Shop ze meteen:

Geen randen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door REBECCA NICASTRO (@rebeccanicastro)

Dat de Y2K terug is van weggeweest, is een ding wat zeker is. We zagen de trend al terugkomen in de bovengenoemde monturen, maar ook dít montuur laat de populariteit van de Y2K trend goed zien. De oldschool zonnebril zonder randen is namelijk de zonnebril waar we vroeger allemaal wel eens mee hebben gelopen. Niet gek natuurlijk, aangezien we er vroeger menig celeb mee zagen lopen. Maar ook nu komt de razend populaire bril weer terug in het modebeeld. Draag de zonnebril just like the zero’s met een lage, wijde jeans en een kleurrijke top. Paris Hilton, Lindsay Lohan en Britney Spears zouden trots zijn!

Kleine, zwarte zonnebril

Iets wat niet mag missen in je zonnebrillencollectie: de tijdloze maar klassieke, kleine, zwarte zonnebril. The one and only Julia Robberts droeg de accessoire zelfs al in de jaren 90. Met name Bella Hadid en Hailey Bieber hebben het stokje van haar overgenomen en zien we nu vaak lopen met de klassieke zonnebril. Het geweldige aan deze chique bril is dat het elke gezichtsvorm staat, het bij elke outfit past en het passend is voor elke gelegenheid.

Gekleurde 90’s montuur

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loïs (@loisbodil)

De ovale, gekleurde zonnebrillen met een helder montuur uit de jaren 90 zijn net als alle net genoemde zonnebrillen niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het is een echte statement piece, dat karakter toevoegt aan elke outfit. Van simpel tot chic, niks is te gek voor deze 90’s klassieker!

Bron: L’OFFICIEL | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws