Zo maak jij jouw feestdagen nog persoonlijker!

Lees ook

Wil jij je speciale kerstwensen delen met al je geliefden, maar ben je niet in staat om deze aan iedereen persoonlijk over te brengen? Stuur dan kerstkaarten! Zo geef je iedereen het gevoel dat je aan ze denkt tijdens de feestdagen. Wil je een extra speciale kaart sturen? Maak dan je eigen samengestelde kerstkaart met een persoonlijke foto en boodschap!

Laat je dierbaren weten dat je tijdens de kerstdagen aan ze denkt

Rondom de kerstdagen heb je het waarschijnlijk al druk genoeg met de voorbereidingen voor het kerstdiner, het uitzoeken van de cadeautjes en het versieren van de kerstboom. Niet getreurd, want ondanks de drukte kan jij een persoonlijke kerstboodschap overbrengen aan al je dierbaren. Neem bijvoorbeeld die ene vriendin aan de andere kant van het land, je oom in het ziekenhuis of je collega´s waar je geen Kerst mee kunt vieren. Hoe mooi is het dat er toch een manier bestaat om je kerstwensen over te brengen. Stuur een persoonlijke kaart en bezorg jouw dierbaren een warm kerstgevoel.

Uitgebreid assortiment aan kerstkaarten

Kerstkaarten komen in allerlei verschillende soorten en maten, waarbij je kunt kiezen uit een liggend, staand of vierkant model en uit drie soorten afwerkingen. Het aanbod aan kerstkaarten is ruim met thema´s als natuur, dieren, kerstbomen en familie. Kies een kaart die bij de ontvanger past, zo kan je voor uitgesproken kleuren gaan of juist de rustige tinten. Kan jij nog steeds niet dé perfecte kaart vinden? Wees dan niet getreurd, want je kan ook je geheel eigen kerstkaart ontwerpen.

Ontwerp je eigen kerstkaart

Naast de uitgebreide collectie aan kerstkaarten, is het ook mogelijk om je eigen kerstkaart te ontwerpen. Hoe leuk is het om je geliefden, kennissen of collega´s een persoonlijk ontworpen kaart te sturen? Het is bijvoorbeeld mogelijk om een eigen gemaakte foto op de kaart te laten drukken en er een zelfgemaakte tekst aan toe te voegen. Heb je meerdere foto´s die je wilt gebruiken? Maak dan een mooie collage van de kerstkaart. Op deze manier wordt de kerstkaart heel persoonlijk en gegarandeerd uniek. Daarnaast kun je kiezen of je een enkele of dubbele kaart wilt sturen in staande, liggende of vierkante vorm en of je deze in een matte of glanzende afwerking wilt laten bedrukken. In een paar simpele stappen rolt jouw persoonlijke kerstkaart eruit en voor je het weet hangt of staat die bij jouw dierbaren in huis.

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook