De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de design en interieur special.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de design en interieur special? Lees mee.

Mode

Van bloemenprints tot de iconische ruit; deze prints mogen dit seizoen niet in je garderobe ontbreken. Wij hebben de mooiste items voor je verzameld. Ook staat er een jassenparade op je te wachten: de mooiste jassen, jacks en mantels van dit seizoen. Natuurlijk vind je ook de wishlist van Lonneke Nooteboom met haar favoriete twaalf stuks die je kast ongetwijfeld nodig heeft.

Interviews

Zij was klaar om weer te daten, hij was toevallig bij hetzelfde kerstige Wham-weekend. Wij spreken Margôt Ros (57) en Jeroen Kleijne (57) voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk waarin ze vertellen over hun bijzondere momenten samen, maar ook over de heftige tijd na haar ongeluk. Verder gaan we in gesprek met Julia Roberts over haar nieuwe film Ticket to Paradise en spreken we acteur, fotograaf, documentairemaker en schrijver Thom Hoffman over zijn boek Indië, betovering en desillusie; Een reis naar de waarheid achter de voormalige Nederlandse kolonie.

Tekst gaat verder onder de foto.

Elegance

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in een prachtig huis in the middle of nowhere, een paar uur rijden van Melbourne. Het huis is gebouwd van duurzame, gerecyclede materialen en de bewoners zijn er een met de natuur. Ook spreken we Pascale Naessens over haar nieuwste kookboek Ik eet zo graag 2, waarin ze de laatste wetenschappelijke inzichten rond voeding bespreekt en een paar eenvoudige recepten deelt. Last but not least: 11 Bingable series over huizen, design, interieur, renovatie en alles ertussenin.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van kunstenares Joan Mitchell (1925-1992) die actief was in de door mannen gedomineerde kunstwereld van midden vorige eeuw. Verder spreken we met de directeur van het Van Gogh Museum Emilie Gordenker en actrice Noortje Herlaar over de nieuwe Netflix-film The takeover.

Beauty

Vers van de beautypers: goede serums, crèmes en de mooiste make-up, om je teint er picobello uit te laten zien. Zo schitter je het najaar tegemoet.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!

Laatste nieuws