Zo zoet: prinses Charlene deelt nieuwe foto van tweeling

Wat groeien ze snel!

Lees ook

Het is alweer een tijdje geleden dat we een glimp opvingen van prins Jacques en prinses Gabriella. Gelukkig trakteert hun moeder, prinses Charlene, ons op een lieve schoolfoto van de twee.

Jacques & Gabriella

De tweeling van Monaco scoort altijd goed bij de fans, weet ook prinses Charlene. Nu het al langere tijd stil is rondom de 7-jarige Jacques en Gabriella – die zitten gewoon elke dag in de schoolbanken – deelt ze een nieuwe foto van haar twee kinderen op Instagram. “Ze groeien zo snel”, luidt het bijschrift.

Mini Albert & Charlene

Het valt Grimaldi-watchers meteen op hoeveel de twins op hun ouders beginnen te lijken. “De prinses lijkt sprekend op haar vader en de prins is net zijn moeder”, klinkt het volop in de reacties. En het is niet alleen de tweeling zelf die rap groeit, ook hun haar houdt er een lekker tempo op na. Onlangs knipte prinses Gabriella namelijk een deel van haar eigen lokken én die van haar broer af. Zo lekker gewoon gebleven hè, die koninklijke kids.

Back to school

De tweeling poseert in het uniform van hun prestigieuze basisschool Institution François de Assise-Nicolas Barré. Het is hun tweede jaar op deze school, al kregen ze vorig jaar vanwege de pandemie vooral thuisonderwijs in het paleis. “Helpen met rekenen lukt nog wel, maar gelukkig hebben ze nog geen wiskunde”, gaf prins Albert destijds toe in gesprek met PEOPLE. “Daar zou ik meer problemen mee hebben!”

Deze winter vieren prins Jacques en prinses Gabriella alweer hun achtste verjaardag, dus we rekenen op snel weer een kijk-nou-hoe-snel-ze-groeien-update.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

Kate Middleton en Meghan Markle

Kate Middleton en Meghan Markle zweren bij deze gezichtsolie 

De hertoginnen zijn beiden fervent gebruiker van deze olie.
prinses Beatrix

13 Dingen die je niet wist over prinses Beatrix

Haar hele leven staat onze voormalige koningin al in de schijnwerpers en tóch weet ze veel zaken geheim te houden voor het publiek. Behalve deze dingen...
Maxima

Het geheim van koningin Máxima voor een jonge en stralende huid

Op 50-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken..