Elise Schaap deelt hoe ze haar relatie na 18 jaar leuk houdt

'Je moet wel echt met elkaar kunnen meebewegen'

Actrice Elise Schaap is al achttien jaar samen met haar grote liefde Wouter. Ze hebben in die tijd alle stappen in elkaars carrière meegemaakt en delen in de nieuwste LINDA. het geheim van hun relatie.

Reis

Elise ging met talkshowpresentator Khalid Kasem in gesprek in het nieuwste nummer van LINDA. “Wel grappig dat wij allebei dus partners hebben die onze hele reis hebben meegemaakt. En wij die van hen”, zei ze tegen hem. De actrice heeft inmiddels een waslijst aan films en series waar ze in heeft gespeeld. Van de hitserie Undercover tot De TV Kantine: Elise can do it all. Ook partner Wouter heeft een verleden in de acteerwereld. Zo speelde hij in Villa Achterwerk en was hij twee jaar te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden als Milan Alberts. Inmiddels is hij schrijver, spreker en trainer.

Humor

Waar Elise dus grote stappen in de film- en seriewereld heeft gemaakt, heeft Wouter voor een switch gekozen. “Wat betekent dat je wel echt met elkaar moet kunnen meebewegen, geïnteresseerd moet blijven in wat de ander doet”, vertelde Elise daarom. Khalid zei daarop dat de relatie tussen hem en zijn vrouw zo goed gaat doordat ze ‘allebei in beweging zijn’ en als gevolg daarvan ‘inspiratie van buiten mee naar huis nemen’. Elise was het daar helemaal mee eens. “Dat is bij ons ook een sleutel. En humor, héél belangrijk.”

Botte Rotterdammer

Elise en Wouter zijn al die jaren niet getrouwd, maar voor een geregistreerd partnerschap gegaan. “Dat is het meest onromantische wat je je kunt voorstellen. Die ambtenaar probeerde er nog wat van te maken, begon met ‘neem jij, Elise’. Ik zei direct dat-ie dat gedeelte mocht overslaan, want het was verre van een trouwerette. Ik ben misschien toch een iets te botte Rotterdammer.”

In juli 2015 kregen Elise en Wouter samen een dochter, Ava. Onlangs ging het gezin samen op vakantie, om even te ontspannen, maar ook daar werd de actrice herkend. “Afgelopen zomer zijn mijn vriend Wouter en ik met onze dochter een maand in Frankrijk geweest, van plek naar plek. In van die leuke bungalowparken met een gezamenlijk zwembad, zodat Ava ook vakantievriendjes kon maken. Ik vind het dan lastig dat er toch mensen zijn die me stiekem gaan filmen. Really? Dan moet ik even tot tien tellen.” Dat begrijpen we maar al te goed.

Bron: LINDA., Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws