Zo ziet Melrose Place-acteur Grant Show er nu uit

Dat is lang geleden!

Lees ook

Grant Show maakte voor het eerst zijn opwachting als Jake Hanson in de tienerserie Beverly Hills 90210. Daarna was hij jarenlang te zien in de spin-off Melrose Place. Maar hoe gaat het nu met Grant en acteert hij nog steeds?

Acteercarrière

Melrose Place verscheen in 1992 voor het eerst op tv. Grant mocht in de serie een van de hoofdrollen voor zijn rekening nemen, maar hij had zijn faam in Amerika al verkregen dankzij zijn grote rol in de soap Ryan’s Hope. Zijn rol in Melrose Place zorgde er dan weer voor dat hij internationaal bekend werd.

Melrose Place eindigde in 1997 en daarna speelde de acteur nog in vele series waaronder Point Pleasant, Private Practice en Devious Maids. Momenteel is hij als Blake Carrington in de Netflix-reboot van Dynasty te zien.

Bekijk hieronder hoe Jake er nu uitziet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grant Show (@grant_show)

Privéleven

Jake trouwde in 2004 met model en actrice Pollyanna McIntosh. Hij ontmoette haar toen ze allebei voor een Lane Bryant-reclame poseerden in 2003. Hun huwelijk hield echter geen stand, in 2011 scheidde het stel van elkaar.

De acteur zat niet lang bij de pakken neer. In juli 2012 verloofde hij zich met actrice Katherine LaNasa. De tortelduifjes lieten er geen gras over groeien; op 18 augustus 2012 gaven ze elkaar het jawoord. Op 25 maart 2014 werd hun dochter Eloise McCue Show geboren.

Bron: IMDB, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook