Marieke Elsinga uit de kleren voor zwangerschapsshoot

Wauw!

Lees ook

Marieke Elsinga poseert met haar prachtige babybump als een ware godin voor de camera’s. De presentatrice liet afgelopen maandag op haar Instagram zien dat ze een geweldige zwangerschapsfotoshoot op de planning had staan. En wij kunnen geen genoeg krijgen van de beelden!

Eerste verlofdag

“Wat een zalige eerste verlofdag!” luidt het in de Instagramstories van de mommy to be. Op het bijgevoegde filmpje is te zien dat Marieke in een aantal prachtige outfits voor de lens staat. Zo zien we Marieke in een geweldig lichtroze japon voorbijkomen, maar ook zonder kleding in slechts een doorzichtige doek.

Ook onder de video die fotograaf Lara Bommartini plaatst, luiden er lovende reacties over de presentatrice. “Gaaf👏❤️”, “Hele mooie foto’s 👏”, “Prachtig 🔥”, en “Zo mooi.” En wij sluiten ons daar volledig bij aan!

Zwangerschapsverlof

Marieke presenteerde vorige week vrijdag haar laatste radio-uitzending voordat ze met zwangerschapsverlof ging. Hierin vertelde ze dat ze er ‘niet per se’ veel zin in had. “Ik heb er niet per se veel zin in en dat klinkt een beetje gek, want het is natuurlijk ook heerlijk.”

Ze vertelde dat ze ‘net zo lekker in haar werk zat’. Maar ook weet ze dat er nu een tijd uitstrekt waarvan vrouwen zeggen ‘je moet er echt van genieten, want het is je eerste’. “Dus iedereen prent me zo in dat ik moet genieten”, liet de presentatrice weten.

Bron: Instagram, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook