5 Mode-items die je deze winter warm houden

Lees ook

Hunker jij met smart naar de lente, een aangename temperatuur en luchtige jurkjes? Helaas laat dat allemaal nog even op zich wachten en moet je eerst nog een aantal ‘koude’ maanden zien te overbruggen. In stijl, welteverstaan. En wel met deze items. 

1. Lange puffer jassen

Voor iedereen die het liefst de hele dag een comfortabele deken om zich heen wil slaan, is deze jas de oplossing. Zo lang dat ‘ie bijna de grond raakt, warm én bovenal modieus. Wat wil je nog meer?

2. Laarzen met grove zool

Laat het maar aan Bottega Veneta over om designs te maken die praktisch en stijlvol zijn. Deze laarzen bieden stevige grip en zijn tevens waterafstotend. Ideaal!

3. Gebreide vesten

Kies voor een aardse kleur of bonte tint en combineer je vest met een bijpassende coltrui, of draag ‘m over een jurk voor een trendy outfit.

4. Spencers

Dit mouwloze vest is ideaal wanneer een normaal vest te warm is en een blouse te koud. Goed te combineren met een jeans voor een casual look.

5. Leren broeken

Een item dat al jaar en dag favoriet is in modeland en toch ieder seizoen een verrassende, nieuwe uitstraling heeft. Geeft je outfit een stoere touch en zit bovendien heerlijk warm.

Eerlijk is eerlijk, op dagenlang regen zitten we echt niet te wachten, maar na het zien van deze mooie items is de herfst zo slecht nog niet! Vele laagjes, dikke truien en mooie jassen; fashion wise mag het altijd najaar zijn.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

gekrompen

Kledingstuk gekrompen in de was? Dit moet je doen!

Technisch gezien, kun je gekrompen kleding niet echt weer 'ontkrimpen', maar je kunt wél de vezels genoeg versoepelen, zodat je het kledingstuk weer terug in vorm kunt rekken. Pak snel pen en papier, want hier komen een aantal tips.
juwelentrends

Deze 5 juwelentrends maken iedere feestlook af

Deze vijf trends gaan we overal zien. Wat is jouw favoriet?